Horoscop Horoscop Balanță 6 – 12 aprilie 2015

Este un moment de împăcare cu sine și chiar cu cei din jur pentru că realizezi exagerările pe care le faci de obicei și chiar lipsa de cumpătare. Te și miri pe alocuri cum te pot suporta cei din familie cu toate capriciile tale. În mod clar, schimbarea ta este de bun augur însă trebuie să o menţii cât mai mult posibil pentru că săptămânile următoare se anunță vremuri destul de tulburi la muncă și trebuie să îți menții pe cât posibil calmul.

Cum sectorul relațiilor devine prioritar, munca ajunge pe un plan secund și ai norocul să nu ai parte de evenimente deosebit de importante în acest sens. Colegii colaborează mult mai bine ca de obicei motiv pentru care te gândești, chiar să le mai pasezi din sarcini cu promisiunea că te vei revanșa.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 28.06.2019

Intuitia este mai sigura decat mintea ta. Aceasta este o zi minunata in care trebuie sa te bucuri de o stare buna si de un memorie clara. Emotiile tale sunt destul de mari, deci ar fi bine sa profiti de aceasta energie si sa o impartasesti cu ceilalti. Spiritul tau generos, de cultivare este in crestere. Daca ai primi cate un banut pentru fiecare sfat pe care il dai astazi, ai fi milionar.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi excelenta pentru tine. Vei descoperi mai multe oportunitati ce iti pot imbunatati starea financiara. Ai face bine sa lucrezi si cu ceilalti, regandindu-te la natura ta sensibila si inclinandu-te la energia grupului. Optimismul si stabilitatea sunt exact ceea ce este necesar pentru a da ordine mintii fluctuante si indecise cu care lucrezi.

Horoscop Balanță 6 – 12 aprilie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului