Horoscop Horoscop Balanță 6 – 12 aprilie 2015

Este un moment de împăcare cu sine și chiar cu cei din jur pentru că realizezi exagerările pe care le faci de obicei și chiar lipsa de cumpătare. Te și miri pe alocuri cum te pot suporta cei din familie cu toate capriciile tale. În mod clar, schimbarea ta este de bun augur însă trebuie să o menţii cât mai mult posibil pentru că săptămânile următoare se anunță vremuri destul de tulburi la muncă și trebuie să îți menții pe cât posibil calmul.

Cum sectorul relațiilor devine prioritar, munca ajunge pe un plan secund și ai norocul să nu ai parte de evenimente deosebit de importante în acest sens. Colegii colaborează mult mai bine ca de obicei motiv pentru care te gândești, chiar să le mai pasezi din sarcini cu promisiunea că te vei revanșa.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.02.2019

Evenimente fericite care o implica pe mama ta sau o alta ruda apropiata de sex feminin te-ar putea face sa te simti emotionat. Ar putea implica o casatorie sau o nastere. Proiectele proprii, in special cele realizate cu alte persoane, ar putea merge bine in ciuda faptului ca trebuie sa depaseasca anumite dificultati. Rezultatele te-ar putea emotiona, si s-ar putea sa simti nevoia de a te controla. Nu iti fie frica sa arati cum te simti .

Horoscop de ieri

De obicei, dai o mare importanta auto-controlului. Astazi, acest lucru iti va fi la indemana atunci cand vei primi niste informatii minunate. In aceste conditii, este in regula sa lasi totul deoparte putin. Munca ta si dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte sunt in cele din urma platite. Anumite informatii despre o posibila avansare ar putea veni in calea ta. Vei avea parte de o zi plina de evenimente.

Horoscop Balanță 6 – 12 aprilie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange