Horoscop Horoscop Balanţă 7 – 13 aprilie 2013

Dacă până acum te implicai activ în căutarea de soluţii la probleme, acum laşi lucrurile să alunece în orice direcţii. Se pare că ai ajuns într-un anumit tip de inerţie pe fondul unui blocaj mental. Nu te simţi deloc apreciat de persoanele care contează pentru tine, partener sau chiar părinţi. Abia joi îţi dai seama că o astfel de atitudine şi dorinţa de a te răfui cu cei din jur îţi aduc numeroase pierderi atât materiale, cât şi spirituale.

Singurul domeniu în care vei excela este cel profesional, unde te simţi cu adevărat preţuit şi mai ales recompensat. Superiorii au în vedere chiar o mărire de salariu drept recompensă pentru toate eforturile tale care te-au adus în pragul epuizării fizice şi mai ales nervoase. Zâmbetul şi gândurile bune revin abia vineri, când eşti gata să faci o activitate deosebită.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 20.06.2019

S-ar putea sa fi petrecut ultimele cateva saptamani explorand alte orizonturi, iar astazi vei reusi sa intalnesti oameni noi, si vei incerca sa iesi mai frecvent sau sa calatoresti pe termen scurt. Dar exista o schimbare semnificativa a ritmului in aer. Te vei linisti si te vei bucura de confortul casei tale. Vei gasi ca ai doar stimulentul de care ai nevoie pentru a te stabiliza pentru o vreme. Asteapta-te la cateva momente placute in domeniul intern.

Horoscop de ieri

Semnele cosmice indica faptul ca universul tau emotional va straluci din nou cu energie pozitiva. Vei intalni mai multi oameni, iar intalnirile tale ar putea fi profund satisfacatoare, emotional si intelectual. Toate spuse, zilele urmatoare vor fi minunat de promitatoare pentru tine. Doua lucruri cheie de anticipat sunt placerea si senzualitatea.

Horoscop Balanţă 7 – 13 aprilie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului