Horoscop Horoscop Balanţă 7 – 13 aprilie 2013

Dacă până acum te implicai activ în căutarea de soluţii la probleme, acum laşi lucrurile să alunece în orice direcţii. Se pare că ai ajuns într-un anumit tip de inerţie pe fondul unui blocaj mental. Nu te simţi deloc apreciat de persoanele care contează pentru tine, partener sau chiar părinţi. Abia joi îţi dai seama că o astfel de atitudine şi dorinţa de a te răfui cu cei din jur îţi aduc numeroase pierderi atât materiale, cât şi spirituale.

Singurul domeniu în care vei excela este cel profesional, unde te simţi cu adevărat preţuit şi mai ales recompensat. Superiorii au în vedere chiar o mărire de salariu drept recompensă pentru toate eforturile tale care te-au adus în pragul epuizării fizice şi mai ales nervoase. Zâmbetul şi gândurile bune revin abia vineri, când eşti gata să faci o activitate deosebită.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.02.2019

Evenimente fericite care o implica pe mama ta sau o alta ruda apropiata de sex feminin te-ar putea face sa te simti emotionat. Ar putea implica o casatorie sau o nastere. Proiectele proprii, in special cele realizate cu alte persoane, ar putea merge bine in ciuda faptului ca trebuie sa depaseasca anumite dificultati. Rezultatele te-ar putea emotiona, si s-ar putea sa simti nevoia de a te controla. Nu iti fie frica sa arati cum te simti .

Horoscop de ieri

De obicei, dai o mare importanta auto-controlului. Astazi, acest lucru iti va fi la indemana atunci cand vei primi niste informatii minunate. In aceste conditii, este in regula sa lasi totul deoparte putin. Munca ta si dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte sunt in cele din urma platite. Anumite informatii despre o posibila avansare ar putea veni in calea ta. Vei avea parte de o zi plina de evenimente.

Horoscop Balanţă 7 – 13 aprilie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop