Horoscop Horoscop Balanță 7 – 13 aprilie 2014

Întregul interval ești preocupat de procente, de exemplu în primele zile ale săptămânii ești interesat de cât vei câștiga dacă te alături unui proiect. Răspunsurile pe care le primești nu te mulțumesc, de aceea renunți la ceea ce se arăta promițător. Ai o oarecare ușurință în a renunța la lucrurile pe care le considerai importante, iar cei din jur observă schimbarea în tine.

Un aspect pozitiv al săptămânii este că toleranța este la cote ridicate. Treci mai ușor cu vederea unele gafe ale celor din familie și nici nu pari foarte afectat de ceea ce se întâmplă în casă, cel puțin nu la fel de mult ca până acum.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.04.2019

Daca participi la o intrunire in seara asta, fa ceva frivol pentru restul zilei. In caz contrar, pana diseara, vei suferi deja de supraincarcare intelectuala si vei absorbi foarte putin din ceea ce vei auzi. Pastreaza-ti dorinta pentru cunostinte pana cand ajungi acolo. Astfel vei invata rapid si vei pastra multe informatii.

Horoscop de ieri

Iesi in seara asta cu prieteni care iti promit anumite informatii? S-ar putea sa fii tentat sa manaci si sa bei prea mult si sa cheltuiesti la fel de mult. De obicei ai un stomac destul de puternic, dar astazi nu este ziua potrivita in care sa te dai in spectacol. Iesi putin, dar apoi invita-ti prietenii in casa pentru o cafea. In acest fel, vei avea parte de starea pe care ti-o doreai cand te vei trezi maine!

Horoscop Balanță 7 – 13 aprilie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului