Horoscop Horoscop Balanță 7 – 13 iulie 2014

Deși în mod normal nu te interesează luptele pentru putere începând din acest interval descoperi în tine o dorință ieșită din comun de a conduce. Pe la mijlocul săptămânii îţi dai seama că în cursa pentru un post de conducere trebuie să ai nervii tari şi să îţi sacrifici familia. Dacă nu ai încă o familie va trebui să renunţi la viaţa socială pentru că orice exces în afara muncii te poate afecta.

În acest context, începând de miercuri, refuzi orice invitație în oraș și devii de-a dreptul izolat până în weekend, când nici familia nu prea se înțelege cu tine, tu fiind extrem de obosit după lunga săptămână de muncă.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.03.2019

Astazi, probabil ca vei intreprinde niste proiecte de amenajare aparent urgente, pentru a iti aduce casa la un alt nivel de confort. S-ar putea ca doar cateva achizitii minore sa fie tot ce este necesar. Cu toate astea, poti decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului un moment mai mult si sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti faci singur treaba. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

Horoscop Balanță 7 – 13 iulie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului