Horoscop Horoscop Balanta 7 – 13 septembrie 2015

Ai dorit foarte mult o schimbare în locuință, dar în această săptămână ai ceva îndoieli cu privire la cheltuielile făcute. Întreg mijlocul săptămânii ți-l vei petrece calculând și punând pe hârtie avantajele și dezavantajele investiției tale, asta până când partenerul de viață va pune capăt îndoielilor. Sfaturile pe care le ți le dă sunt extreme de înțelepte și vizează bucuria pe care ar trebui să o afișezi în fața realizării tale.

Sfera profesională ridică destule probleme din cauza atitudinii tale de superioritate față de colegi. Treci rapid de la statutul de simpatizat la cel de persoană nongrata și nici măcar nu îți dai seama de ce se petrece acest lucru, căci atitudinea ta ți se pare firească.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 18.02.2019

Conexiunea ta cu ceilalti este deosebit de puternica astazi. Te vei bucura de un rol important. Reconecteaza-te cu mama si spune-i cum te simti. Intalneste-te cu cei dragi in seara asta si surprinde pe cineva cu un gest romantic. Incearca ceva neconventional. Sentimentele tale pot fi puternice si neregulate. Poate simti ca este timpul potrivit ca sa te retragi in cochilia ta protectoare. Daca da, fa-o.

Horoscop de ieri

Inima ta poate fi deosebit de sensibila astazi. S-ar putea sa te simti un pic vulnerabil. Natura ta romantica este deosebit de puternica, astfel incat sa te bucuri de o seara rasfatata, inclusiv o masa buna cu cineva care te place. Toate relatiile cu persoanele de sex opus vor merge bine acum.

Horoscop Balanta 7 – 13 septembrie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange