Horoscop Horoscop Balanță 8 – 14 septembrie 2014

Este momentul să le arăți celor din jur că poți fi diferit de ceea ce cunoșteau ei până atunci. Astfel, cine spune că nu poți fi răutăcios, se cam înșeală pentru că în acest interval vei deveni de-a dreptul diabolic mai ales cu cei pe care cu greu îi suporți. Spui tot felul de vorbe care de care mai acide și chiar îi ironizezi conștient fiind că nu îți pot oferi o replică pe măsură.

În aceeași tendință de schimbare ești și pe plan amoros pentru că faci pași importanți într-o relație romantică și te simți pregătit să arăți tot mai mult dragostea pe care o porți. Faci gesturi romantice și declarații de iubire, iar persoana iubită este complet luată prin surprindere pentru că se învățase cu un comportament mai rece din partea ta.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.06.2019

S-ar putea sa simti ca resursele tale sunt epuizate si doresti sa arunci prosopul. Nu renunta inca. Ziua de azi nu poate fi cea mai buna zi din viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i alungi pe toti si sa devii un pustnic. Poate ca te simti mai ciudat decat de obicei, dar vei iesi din aceasta stare. S-ar putea sa fie nevoie sa fii putin mai adaptabil.

Horoscop de ieri

Te simti blocat emotional. Poate ca simti ca natura ta delicata, iubitoare nu este pe deplin apreciata. Astazi esti energic si plin de viata, dar preferi sa stai acasa si sa te relaxezi. Strategia cea mai buna este sa faci asta. De ce este atat de greu pentru unii oameni sa vada ca nimic nu face cu adevarat ceva - relaxant?

Horoscop Balanță 8 – 14 septembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului