Horoscop Horoscop Balanță 8 – 14 septembrie 2014

Este momentul să le arăți celor din jur că poți fi diferit de ceea ce cunoșteau ei până atunci. Astfel, cine spune că nu poți fi răutăcios, se cam înșeală pentru că în acest interval vei deveni de-a dreptul diabolic mai ales cu cei pe care cu greu îi suporți. Spui tot felul de vorbe care de care mai acide și chiar îi ironizezi conștient fiind că nu îți pot oferi o replică pe măsură.

În aceeași tendință de schimbare ești și pe plan amoros pentru că faci pași importanți într-o relație romantică și te simți pregătit să arăți tot mai mult dragostea pe care o porți. Faci gesturi romantice și declarații de iubire, iar persoana iubită este complet luată prin surprindere pentru că se învățase cu un comportament mai rece din partea ta.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Horoscop Balanță 8 – 14 septembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului