Horoscop Horoscop Balanță 9 – 15 iunie 2014

Revii cu picioarele pe pământ în acest interval, căci în ultima vreme nu prea ai fost în apele tale ori conectat la ce se petrece în jur. Erai preocupat de o situație profesională incertă, care se mai lămurește în această săptămână. După mijlocul săptămânii simți o ușurare, iar zâmbetul îți revine pe chip, ceea ce îi bucură pe cei dragi. Șarmul va fi și el la cote ridicate în weekend când fără să vrei atragi privirile din jur la un eveniment la care iei parte.

Deși nu prea îți stă acum mintea la iubire, ar fi bine să te dedici relației în care te afli pentru că este nevoie de romantism și dulcegărie din când în când. Partenerul așteaptă un pic de atenție din partea ta și nici măcar nu cere foarte multe. În plus te va răsfăța cu același tratament și nu poți spune că îți displace.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.03.2019

Nu este ziua potrivita pentru contracte sau lucrari legale de orice fel. S-ar putea sa crezi ca ai inteles totul despre un document, dar probabil ca nu. Atmosfera este in favoarea dezinformarii si a neintelegerii. Vei fi bine astazi daca iti pastrezi ideile pentru tine si iti faci munca cu atentie.

Horoscop de ieri

Nu ai incredere in nimeni astazi, nici macar pe oamenii pe care ii consideri prieteni. Exista indicii de inselaciune, in special la locul de munca. Cineva poate sa ascunda ceva de tine sau chiar sa manipuleze informatiile in avantajul sau. Asigura-te ca verifici faptele inainte de orice. Nu lua cuvantul nimanui in serios pentru nimic. Aceasta este o zi buna pentru a-ti lua de bun propriul sfat.

Horoscop Balanță 9 – 15 iunie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului