Horoscop Horoscop balanta saptamana 02-09 iulie

Aceasta saptamana se caracterizeaza prin otimism in randul balantelor insa la locul de munca vor avea nevoie de ajutor suplimentar. La sfarsitul saptamanii apar diverse probleme care trebuiesc solutionate si tin de modul balantelor de a interactiona cu ceilalti.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 21.02.2019

Starea ta nervoasa ar putea provoca o stare de rau temporara care sa iti pastreze astazi energia. Sarcinile si treburile trebuie sa fie bine facute, deoarece exista posibilitatea sa incerci sa le termini in ciuda modului in care te simti. Incearca sa nu te suprasoliciti si nu incerca sa iti versi nervii pe ceilalti. Este mai bine sa lasi munca deoparte decat sa te faci pe tine si pe toti ceilalti mai stresati.

Horoscop de ieri

O scrisoare sau un apel telefonic ti-ar putea aduce noi informatii legate de bani care nu te bucura. Prima ta reactie poate fi sa dai vina pe tine sau pe altcineva, dar circumstantele sunt, probabil, dincolo de controlul oricui. Sunt sanse bune daca pot fi setate corect. Inainte ca cineva sa fie prea suparat, cel mai bine este sa investighezi si sa afli ce trebuie facut. Ar putea fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

Horoscop balanta saptamana 02-09 iulie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange