Horoscop Horoscop balanta saptamana 16 -22 aprilie

O saptamana ocupata. Daca esti zodia balanta, saptamana aceasta formarea de Luna noua in casa relatiilor te va face sa te concentrezi pe relatiile stranse. Vei fi mult mai sensibila cu oamenii care impartasesc aceleasi idei cu tine. La serviciu, va fi o saptamana promitatoare cand noi oportunitati vor aparea.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.01.2021

Te adaptezi la mediul de schimbare cat mai repede posibil. S-ar putea sa pari putin preocupat sau vei fi mai distant fata de cei din jurul tau, dar acest lucru se datoreaza faptului ca ai nevoie de toata energia pentru a putea regla situatia in care te afli. Nu iti fa griji prea multe la cum sa ii multumesti pe ceilalti acum deoarece ai destule pe cap.

Horoscop de ieri

Cel mai bine ar fi sa nu iei in considerare anumite vorbe pe care le auzi si sa eviti activitatile ce presupun un risc important. Vei fi nevoit sa iti ajunti un prieten intr-o problema de afaceri. In urma ajutorului oferit, vei primi o mica recompensa financiara. Partenerul de viata iti va pregati o surpriza romantica intr-o atmosfera relaxanta unde vei reusi sa uiti de toate problemele intampinate.

Horoscop balanta saptamana 16 -22 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului