Horoscop Horoscop balanta saptamana 16 -22 aprilie

O saptamana ocupata. Daca esti zodia balanta, saptamana aceasta formarea de Luna noua in casa relatiilor te va face sa te concentrezi pe relatiile stranse. Vei fi mult mai sensibila cu oamenii care impartasesc aceleasi idei cu tine. La serviciu, va fi o saptamana promitatoare cand noi oportunitati vor aparea.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.01.2022

Familia si prietenii se pot aduna pentru o intalnire intima la tine acasa sau poate la casa unui vecin. La un moment dat poti primi un telefon interesant. Ar trebui sa te simti destul de in siguranta in relatiile de toate tipurile, de la parteneriate de afaceri la prieteni apropiati la parteneri de dragoste. Informatiile furnizate de altcineva iti pot oferi cateva idei despre cum sa iti repari casa intr-un mod nou si diferit.

Horoscop de ieri

O comunicare calda si iubitoare ar putea veni astazi de la un prieten de lunga durata sau partener romantic. Acesta ar putea fi punctul culminant al zilei tale, mai ales ca o scrisoare sau o livrare pe care ai asteptat-o de ceva vreme inca nu a ajuns. O ruda mai in varsta sau un vecin ar putea veni la usa ta dorind sfaturi despre ceva.

Horoscop balanta saptamana 16 -22 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului