Horoscop Horoscop balanta saptamana 18-24 iunie

Emotiile nativilor Balanta in aceasta saptamana vor fi fluctuante. Intr-un moment vor fi veseli, fericiti, surazatori si in urmatorul moment vor fi furiosi si vor dori sa se razbune pe toata lumea, exprimand sus si tare aceste sentimente, fara sa le pese prea mult de consecinte. Aceasta se intampla din cauza ca planeta Uranus, marele rebel al zodiacului face un aspect destul de stresant cu Soarele, scapand in unele situatii lucrurile de sub control. De aici aduce mult teatralism, multa incapatanare si mult orgoliu care se va rasfrange si asupra celor din jur. Asa incat recomand nativilor Balanta in aceasta perioada daca doresc sa realizeze obiectivele pe care si le-au propus, sa dea dovada de cumpatare si sa invete sa-i asculte pe cei din jur. De asemenea, trebuie sa acorde mare atentie la starea de sanatate, in special la oboseala care s-ar putea sa-i afecteze in planul fizic. Pot avea migrene, pot avea probleme cardiace si singura metoda de a evita aceste probleme este odihna.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 15.08.2022

Se pare ca in ultima vreme relatiile sentimentale sunt din ce in ce mai bune. La locul de munca ai de finalizat anumite sarcini destul de dificile, dar nu te impacienta, deoarece intuitia te va ajuta sa depasesti orice obstacol vei intalni. In cazul in care astazi vei fi nevoit sa dai un examen, vei avea toate sansele sa reusesti. Ai incredere in tine.

Horoscop de ieri

Astazi iti este foarte greu sa accepti starea de fapt a anumitor lucruri si vrei sa schimbi ceva cat mai repede. Ar fi cazul sa te linistesti putin pentru ca unele probleme se solutioneaza de la sine. Se pare ca stresul si problemele din ultima perioada te-au afectat profund, asa ca cel mai bine ar fi sa iei o pauza pentru a te odihni.

Horoscop balanta saptamana 18-24 iunie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului