Horoscop Horoscop balanta saptamana 18-24 iunie

Emotiile nativilor Balanta in aceasta saptamana vor fi fluctuante. Intr-un moment vor fi veseli, fericiti, surazatori si in urmatorul moment vor fi furiosi si vor dori sa se razbune pe toata lumea, exprimand sus si tare aceste sentimente, fara sa le pese prea mult de consecinte. Aceasta se intampla din cauza ca planeta Uranus, marele rebel al zodiacului face un aspect destul de stresant cu Soarele, scapand in unele situatii lucrurile de sub control. De aici aduce mult teatralism, multa incapatanare si mult orgoliu care se va rasfrange si asupra celor din jur. Asa incat recomand nativilor Balanta in aceasta perioada daca doresc sa realizeze obiectivele pe care si le-au propus, sa dea dovada de cumpatare si sa invete sa-i asculte pe cei din jur. De asemenea, trebuie sa acorde mare atentie la starea de sanatate, in special la oboseala care s-ar putea sa-i afecteze in planul fizic. Pot avea migrene, pot avea probleme cardiace si singura metoda de a evita aceste probleme este odihna.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 21.02.2019

Starea ta nervoasa ar putea provoca o stare de rau temporara care sa iti pastreze astazi energia. Sarcinile si treburile trebuie sa fie bine facute, deoarece exista posibilitatea sa incerci sa le termini in ciuda modului in care te simti. Incearca sa nu te suprasoliciti si nu incerca sa iti versi nervii pe ceilalti. Este mai bine sa lasi munca deoparte decat sa te faci pe tine si pe toti ceilalti mai stresati.

Horoscop de ieri

O scrisoare sau un apel telefonic ti-ar putea aduce noi informatii legate de bani care nu te bucura. Prima ta reactie poate fi sa dai vina pe tine sau pe altcineva, dar circumstantele sunt, probabil, dincolo de controlul oricui. Sunt sanse bune daca pot fi setate corect. Inainte ca cineva sa fie prea suparat, cel mai bine este sa investighezi si sa afli ce trebuie facut. Ar putea fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

Horoscop balanta saptamana 18-24 iunie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange