Horoscop Horoscop balanta saptamana 18-24 iunie

Emotiile nativilor Balanta in aceasta saptamana vor fi fluctuante. Intr-un moment vor fi veseli, fericiti, surazatori si in urmatorul moment vor fi furiosi si vor dori sa se razbune pe toata lumea, exprimand sus si tare aceste sentimente, fara sa le pese prea mult de consecinte. Aceasta se intampla din cauza ca planeta Uranus, marele rebel al zodiacului face un aspect destul de stresant cu Soarele, scapand in unele situatii lucrurile de sub control. De aici aduce mult teatralism, multa incapatanare si mult orgoliu care se va rasfrange si asupra celor din jur. Asa incat recomand nativilor Balanta in aceasta perioada daca doresc sa realizeze obiectivele pe care si le-au propus, sa dea dovada de cumpatare si sa invete sa-i asculte pe cei din jur. De asemenea, trebuie sa acorde mare atentie la starea de sanatate, in special la oboseala care s-ar putea sa-i afecteze in planul fizic. Pot avea migrene, pot avea probleme cardiace si singura metoda de a evita aceste probleme este odihna.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 29.11.2022

Ai grija de lucruri dimineata, astfel incat sa poti fi fara griji si relaxat seara. Este important pentru tine sa incadrezi lucrurile in capul tau, astfel incat sa poti comunica informatii importante altora mai tarziu. Simte-te liber sa adopti o abordare neconventionala. Este important sa marsaluiesti in ritmul propriei tobe si nu al nimanui altcuiva.

Horoscop de ieri

Poate exista o parte a vietii tale care te indeamna sa te ridici si sa faci ceva. S-ar putea ca devii prea emotionat cu privire la o anumita problema si ca trebuie sa iei in considerare mai mult faptele reci si dure ale a ceea ce se intampla cu adevarat. S-ar putea sa ratezi ceva evident pur si simplu pentru ca esti atat de prins in drama ta emotionala.

Horoscop balanta saptamana 18-24 iunie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului