Horoscop Horoscop balanta saptamana 21-27 mai

Luni sunteti tentati sa fiti reci si distanti. Mare atentie cu acest lucru pentru ca mai tarziu se poate intoarce asupra dumneavoastra. De ce sa incepeti saptamana incordati si sa va cereti scuze in weekend? Sensibilitatea si tactul fac mai mult decat critica.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Horoscop balanta saptamana 21-27 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului