Horoscop Horoscop balanta saptamana 21-27 mai

Luni sunteti tentati sa fiti reci si distanti. Mare atentie cu acest lucru pentru ca mai tarziu se poate intoarce asupra dumneavoastra. De ce sa incepeti saptamana incordati si sa va cereti scuze in weekend? Sensibilitatea si tactul fac mai mult decat critica.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2024

Exista posibilitatea sa vrei sa ii cumperi ceva persoanei iubite dar situatia ta financiara te indeamna sa cauti unele surse de venit ceea ce te va epuiza foarte mult. Ar fi mai bine sa ceri ajutorul unor persoane apropiate decat sa faci ceva gresit. Ar fi indicat sa eviti speculatiile de orice fel si sa iei in considerare sfaturile celor din jur.

Horoscop de ieri

O problema de familie te-a preocupat in ultima vreme si nu esti destul de sigur care au fost faptele reale. Ai putea sa faci unele sapaturi pentru a afla ce poti sa faci sa indrepti situatia. Ar putea fi timpul pentru o conversatie cu singurul membru al familiei care intr-adevar stie toate faptele, cineva care va fi in masura sa iti furnizeze informatiile de care ai nevoie pentru a lua decizia corecta.

Horoscop balanta saptamana 21-27 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului