Horoscop Horoscop balanta saptamana 23 -30 aprilie

Inceputul de saptamana se poate spune ca te rasfata. Trigonul dinre Soare si Marte ii face pe ceilalti sa munceasca in avantajul tau. Iti permiti acum sa tragi putin pe dreapta si sa te bucuri de beneficiile muncii pe care nu o prestezi tu. Ceilalti iti aduc acum sprijin atat financiar, cat si profesional, pot sa preia o serie de sarcini in locul tau. Esti un mic pasa care primeste tributul supusilor sai.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 20.09.2020

Confuzia pune stapanire pe tine, astfel ca imediat ce inchei o conversatie importanta, te gandesti daca nu cumva ai spus ceva gresit. Toate indoielile te macina intreaga zi, de parca cineva chiar iti analizeaza fiecare cuvant. Un strop de incredere in sine nu a stricat niciodata.

Horoscop de ieri

Te decizi rapid ca este momentul sa faci ceva schimbari pe plan relational si faci cu foarte mare usurinta intre relatiile pe care le ai. Unele dintre ele s-au deteriorat, iar altele nu te-au multumit niciodata pe deplin. In urma procesului de reorganizare relationala, constati ca nu ai foarte multi prieteni apropiati, dar cei pe care ii ai, merita pretuiti.

Horoscop balanta saptamana 23 -30 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului