Horoscop Horoscop balanta saptamana 23 -30 aprilie

Inceputul de saptamana se poate spune ca te rasfata. Trigonul dinre Soare si Marte ii face pe ceilalti sa munceasca in avantajul tau. Iti permiti acum sa tragi putin pe dreapta si sa te bucuri de beneficiile muncii pe care nu o prestezi tu. Ceilalti iti aduc acum sprijin atat financiar, cat si profesional, pot sa preia o serie de sarcini in locul tau. Esti un mic pasa care primeste tributul supusilor sai.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.09.2023

Dorinta este numele jocului de astazi. Daca iti doresti ceva, vei putea obtine chiar daca nu va fi usor. Premiul va reveni celui care il doreste cel mai mult. Arata oamenilor din jurul tau cat de multe poti realiza. Ii vei impresiona pe ceilalti cu determinarea ta. Nu renunta la idealurile tale.

Horoscop de ieri

Anumite persoane te incurajeaza mai bine decat te incurajezi tu, asa ca fa-ti prieteni printre oamenii cu teluri stabilite si doritori sa realizeze ceva in viata! Dupa-amiaza ti-o petreci alaturi de prieteni deci concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!

Horoscop balanta saptamana 23 -30 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului