Horoscop Horoscop balanta saptamana 23 -30 aprilie

Inceputul de saptamana se poate spune ca te rasfata. Trigonul dinre Soare si Marte ii face pe ceilalti sa munceasca in avantajul tau. Iti permiti acum sa tragi putin pe dreapta si sa te bucuri de beneficiile muncii pe care nu o prestezi tu. Ceilalti iti aduc acum sprijin atat financiar, cat si profesional, pot sa preia o serie de sarcini in locul tau. Esti un mic pasa care primeste tributul supusilor sai.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.07.2024

Este posibil să te bucuri de o plimbare cu mașina singur astăzi. S-ar putea să fii departe de țintă în estimările tale și să fii tras la răspundere pentru asta pe plan profesional. Este probabil să te afli într-o poziție financiară solidă pentru a investi într-un proiect mare. Un membru al familiei este pe cale să te facă mândru urmându-ți sfaturile. Cei care călătoresc pe drumuri pot aștepta să facă progrese bune. Norocul favorizează pe cei care cumpără sau vând proprietăți. Pe plan social, se preconizează că vei petrece timp cu cineva care îți este drag.

Horoscop de ieri

Frontul financiar rămâne satisfăcător și poate să te încurajeze să găsești modalități de a-ți multiplica activele. Vei găsi timp la muncă pentru a rezolva problemele restante. Fii precaut în timp ce discuți despre o problemă imobiliară. Cei care se pregătesc pentru examene competitive sunt susceptibili să găsească lucrurile mai ușoare. Vei beneficia de o pauză din rutina ta obișnuită de exerciții. O dezvoltare pozitivă pe plan familial poate fi așteptată. Este posibil să te bucuri de o scurtă vacanță.

Horoscop balanta saptamana 23 -30 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului