Horoscop Horoscop balanta saptamana 23 -30 aprilie

Inceputul de saptamana se poate spune ca te rasfata. Trigonul dinre Soare si Marte ii face pe ceilalti sa munceasca in avantajul tau. Iti permiti acum sa tragi putin pe dreapta si sa te bucuri de beneficiile muncii pe care nu o prestezi tu. Ceilalti iti aduc acum sprijin atat financiar, cat si profesional, pot sa preia o serie de sarcini in locul tau. Esti un mic pasa care primeste tributul supusilor sai.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 04.12.2021

Realizarea mintii tale poate fi deosebit de dificila atunci cand exista atatea optiuni interesante care iti striga numele. Desi ai fi crezut ca stai pe teren solid, totul pare sa se surpe sub picioarele tale. Din fericire, adaptabilitatea ta innascuta minimizeaza orice intrerupere. Mai degraba decat sa devii frustrat prin mentinerea unei pozitii, permite ca aceasta tranzitie sa iti ofere ideile de care ai nevoie.

Horoscop de ieri

Gandeste-te astazi ca la o zi de odihna meritata. De obicei, te ascunzi bine cand ai nevoie de consolare. Astazi, in ciuda tensiunii din aer, cuvintele tale par sa nu aiba nici un efect. Lasa-i pe altii sa aiba grija de schimbare. Iti poti petrece timpul in liniste citind o carte buna. Este mult mai relaxant sa te implici in drama care este mai degraba fictiva decat reala.

Horoscop balanta saptamana 23 -30 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului