Horoscop Horoscop balanta saptamana 27 mai – 3 iunie

Pentru nativii Balanta, aceasta eclipsa le-ar putea lua pe sus, sa le duca in varful celui mai inalt turn si sa priveasca de acolo imagine minunata a perspectivei generale asupra a tot ceea ce se afla la picioarele lor – efectul va fi castigarea unei perspective noi, cu totul neasteptate insa eliberatoare, asupra intregii lor vieti si asupra vietii in general. Este o perioada buna pentru cei care studiaza, care lucreaza in media, care calatoresc sau au contacte cu strainatatea, pentru cei din mediul academic si in general pentru care care scriu, gandesc (ca si profesie) si calatoresc. O perioada foarte buna la nivel intelectual, cu multe idei si idealism.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 29.09.2020

Prea multi oameni iti pot ocupa acum timpul. Unii pot avea ingrijorari autentice si au nevoie de asistenta ta, dar altii au agende definite cu care ar trebui sa se ocupe singuri. Foloseste-ti intuitia pentru a face diferenta, deoarece nu vei putea sa-i ajuti pe toti. O prietena ar putea avea cea mai urgenta nevoie. Daca nu poti ajuta decat unul, ajut-o.

Horoscop de ieri

In general, esti o persoana foarte sociabila si astazi nu vei mai dori sa incetinesti. Invitatii la petreceri si la alte evenimente continua sa vina, dar incearca sa cantaresti avantajele si dezavantajele participarii acum. Sa spui nu, este impotriva naturii tale pentru ca nu vrei sa ratezi nimic. Dar chiar acum, trebuie sa alegi cel mai important pentru tine si sa lasi in urma restul.

Horoscop balanta saptamana 27 mai – 3 iunie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului