Horoscop Horoscop balanta saptamana 27 mai – 3 iunie

Pentru nativii Balanta, aceasta eclipsa le-ar putea lua pe sus, sa le duca in varful celui mai inalt turn si sa priveasca de acolo imagine minunata a perspectivei generale asupra a tot ceea ce se afla la picioarele lor – efectul va fi castigarea unei perspective noi, cu totul neasteptate insa eliberatoare, asupra intregii lor vieti si asupra vietii in general. Este o perioada buna pentru cei care studiaza, care lucreaza in media, care calatoresc sau au contacte cu strainatatea, pentru cei din mediul academic si in general pentru care care scriu, gandesc (ca si profesie) si calatoresc. O perioada foarte buna la nivel intelectual, cu multe idei si idealism.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 21.02.2019

Starea ta nervoasa ar putea provoca o stare de rau temporara care sa iti pastreze astazi energia. Sarcinile si treburile trebuie sa fie bine facute, deoarece exista posibilitatea sa incerci sa le termini in ciuda modului in care te simti. Incearca sa nu te suprasoliciti si nu incerca sa iti versi nervii pe ceilalti. Este mai bine sa lasi munca deoparte decat sa te faci pe tine si pe toti ceilalti mai stresati.

Horoscop de ieri

O scrisoare sau un apel telefonic ti-ar putea aduce noi informatii legate de bani care nu te bucura. Prima ta reactie poate fi sa dai vina pe tine sau pe altcineva, dar circumstantele sunt, probabil, dincolo de controlul oricui. Sunt sanse bune daca pot fi setate corect. Inainte ca cineva sa fie prea suparat, cel mai bine este sa investighezi si sa afli ce trebuie facut. Ar putea fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

Horoscop balanta saptamana 27 mai – 3 iunie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange