Horoscop Horoscop balanta saptamana 27 mai – 3 iunie

Pentru nativii Balanta, aceasta eclipsa le-ar putea lua pe sus, sa le duca in varful celui mai inalt turn si sa priveasca de acolo imagine minunata a perspectivei generale asupra a tot ceea ce se afla la picioarele lor – efectul va fi castigarea unei perspective noi, cu totul neasteptate insa eliberatoare, asupra intregii lor vieti si asupra vietii in general. Este o perioada buna pentru cei care studiaza, care lucreaza in media, care calatoresc sau au contacte cu strainatatea, pentru cei din mediul academic si in general pentru care care scriu, gandesc (ca si profesie) si calatoresc. O perioada foarte buna la nivel intelectual, cu multe idei si idealism.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 11.08.2022

Schimbarile care au loc in casa ta ar putea provoca o stare de frustrare temporara si nervi incordati din partea membrilor familiei. Poate reamenajezi sau incerci sa faci o curatare amanuntita si toata lumea se pune in calea celorlalti. Incearca doar sa finalizezi treaba cat mai repede posibil. Odata gata, temperamentul se va domoli si totul va fi bine.

Horoscop de ieri

Tensiunea nervoasa ar putea provoca o stare de rau temporara care iti mentine energia foarte scazuta astazi. Dar exista sarcini care trebuie facute, asa ca probabil vei incerca sa le faci in ciuda felului in care te simti. Incearca sa nu te suprasoliciti. Este mai bine sa lasi unele lucruri sa astepte decat sa te stresezi pe tine si pe toti ceilalti.

Horoscop balanta saptamana 27 mai – 3 iunie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului