Horoscop Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

Saptamana incepe destul de furtunos pentru tine, pentru ca esti supus unor teste si provocari. Esti pus in situatia de a constientiza de unde ti se trag anumite blocaje si de ce te confrunti cu probleme de sanatate Provocarea este tocmai acceea de a acepta ca ai comis chiar tu anumite greseli si ca singur ai ajuns sa te subminezi, aducand inclusiv boala in corpul tau.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 29.09.2020

Prea multi oameni iti pot ocupa acum timpul. Unii pot avea ingrijorari autentice si au nevoie de asistenta ta, dar altii au agende definite cu care ar trebui sa se ocupe singuri. Foloseste-ti intuitia pentru a face diferenta, deoarece nu vei putea sa-i ajuti pe toti. O prietena ar putea avea cea mai urgenta nevoie. Daca nu poti ajuta decat unul, ajut-o.

Horoscop de ieri

In general, esti o persoana foarte sociabila si astazi nu vei mai dori sa incetinesti. Invitatii la petreceri si la alte evenimente continua sa vina, dar incearca sa cantaresti avantajele si dezavantajele participarii acum. Sa spui nu, este impotriva naturii tale pentru ca nu vrei sa ratezi nimic. Dar chiar acum, trebuie sa alegi cel mai important pentru tine si sa lasi in urma restul.

Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului