Horoscop Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

Saptamana incepe destul de furtunos pentru tine, pentru ca esti supus unor teste si provocari. Esti pus in situatia de a constientiza de unde ti se trag anumite blocaje si de ce te confrunti cu probleme de sanatate Provocarea este tocmai acceea de a acepta ca ai comis chiar tu anumite greseli si ca singur ai ajuns sa te subminezi, aducand inclusiv boala in corpul tau.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.01.2022

Familia si prietenii se pot aduna pentru o intalnire intima la tine acasa sau poate la casa unui vecin. La un moment dat poti primi un telefon interesant. Ar trebui sa te simti destul de in siguranta in relatiile de toate tipurile, de la parteneriate de afaceri la prieteni apropiati la parteneri de dragoste. Informatiile furnizate de altcineva iti pot oferi cateva idei despre cum sa iti repari casa intr-un mod nou si diferit.

Horoscop de ieri

O comunicare calda si iubitoare ar putea veni astazi de la un prieten de lunga durata sau partener romantic. Acesta ar putea fi punctul culminant al zilei tale, mai ales ca o scrisoare sau o livrare pe care ai asteptat-o de ceva vreme inca nu a ajuns. O ruda mai in varsta sau un vecin ar putea veni la usa ta dorind sfaturi despre ceva.

Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului