Horoscop Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

Saptamana incepe destul de furtunos pentru tine, pentru ca esti supus unor teste si provocari. Esti pus in situatia de a constientiza de unde ti se trag anumite blocaje si de ce te confrunti cu probleme de sanatate Provocarea este tocmai acceea de a acepta ca ai comis chiar tu anumite greseli si ca singur ai ajuns sa te subminezi, aducand inclusiv boala in corpul tau.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

horoscop Pesti 20.04.2019

Intuitia ta te poate ghida intr-o directie ce pare contrara cu ceea ce iti spune logica si practicitatea. Asta te-ar putea pune intr-o dilema. Ar trebui sa incerci sa fii practic sau sa-ti urmezi inima? Nu lua decizia astazi. Adreseaza-te prietenilor pentru sfaturi, daca doresti, dar asteapta cateva zile inainte de a face orice alegere irevocabila. Incertitudinea ar trebui sa se limpezeasca inainte de a lua anumite decizii.

Horoscop de ieri

Unele informatii despre un eveniment major ar putea sa te deranjeze si sa te deruteze. Ar putea exista rapoarte contradictorii, iar comentatorii ar putea confunda problema chiar mai mult. Esti preocupat in primul rand de modul in care te va afecta acest lucru. Raspunsul este probabil foarte simplu. Adevarul va iesi la iveala in cateva zile. Ai rabdare!

Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului