Horoscop Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

Saptamana incepe destul de furtunos pentru tine, pentru ca esti supus unor teste si provocari. Esti pus in situatia de a constientiza de unde ti se trag anumite blocaje si de ce te confrunti cu probleme de sanatate Provocarea este tocmai acceea de a acepta ca ai comis chiar tu anumite greseli si ca singur ai ajuns sa te subminezi, aducand inclusiv boala in corpul tau.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 29.11.2023

S-ar putea sa iti fie dificil sa te concentrezi pe treburile casnice astazi. Mintea iti este preocupata de chestiuni mai inalte, cum ar fi interesele spirituale si intelectuale, si simti o anumita lene. Este in regula sa nu faci nimic. Nu trebuie sa te epuizezi in fiecare zi! Relaxeaza-te acasa, citeste, uita-te la televizor si gateste, daca simti nevoia sa faci ceva. Treburile tale pot astepta pana cand te simti mai energic.

Horoscop de ieri

Informatiile pe care le primesti de la prieteni ar putea sa te faca sa te ingrijorezi putin in privinta securitatii tale financiare. Poate ca incerci sa atingi un obiectiv care pare a fi in pericol - daca stirile pe care le-ai auzit sunt adevarate. S-ar putea sa nu fie! Verifica faptele inainte de a trage concluzii si de a intra in panica. S-ar putea sa descoperi ca nu ai motive de ingrijorare.

Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului