Horoscop Horoscop Berbec 01.01.2017

Exista posibilitatea sa te confrunti cu o mica cearta cu partenerul de viata dar ar fi mai bine sa nu dai prea multa importanta acestui conflict. Vei avea de facut unele schimbari in viata si vei fi nevoit sa iei decizii importante in legatura cu un nou loc de munca. Ar fi indicat sa nu te grabesti sa accepti fara a analiza ofertele.

Horoscop saptamanal Berbec 18 – 24 noiembrie 2019

In aceasta saptamana te vei confrunta cu situatii necunoscute cel mai probabil legate de viitorul tau financiar. Vor aparea confuzii in ceea ce priveste banii si vei fi fortat sa inveti sa spui NU anumitor propuneri care par a fi riscante. Sprijinul si sfaturile unei persoane din familie te vor ajuta sa depasesti problemele saptamanii. Incerci sa-ti gasesti noi activitati care sa te bucure si vei ajunge la o concluzie care va pune capat problemelor tale.

Horoscop Berbec luna noiembrie 2019

Noiembrie este o luna importanta pentru dragoste si relatia ta romantica. Anumite neintelegeri nerezolvate sau tensiuni acumulate pot in aceasta perioada sa creasca. Daca vei lua unele masuri preventive vei reusi sa rezolvi evenimentele imprevizibile.
Din punct de vedere financiar va fi o luna favorabila pentru a-ti creste veniturile financiare, fie prin cresterea salariului fie prin anumite venituri provenite din ideile tale de afaceri. Luna aceasta va aduce un succes financiar concret, nu doar cu sperante si promisiuni.
Vei face o achizitie importanta pentru casa ta, la un pret de chilipir.
Iti vei petrece o mare parte din timpul liber in compania persoanelor tinere si a copiilor in cautarea de distractie si divertisment care te vor duce cu gandul spre perioada fericita a copilariei.

Horoscop de ieri

Ai grija sa nu iti declari iubirea pentru cineva atunci cand nu ai petrecut suficient timp cu el sau ea pentru a face acest apel. Poti baza acest impuls pe intalniri superficiale si conversatii scurte. Este posibil sa nu cunosti toate informatiile sau discutiile profunde necesare pentru a sti daca aceasta persoana este la fel de ideala pentru tine. Nu te lasa pacalit de vorbirea rapida si de moda.

Horoscop Berbec 01.01.2017

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului