Horoscop Horoscop Berbec 02.11.2016

In aceata zi unele probleme de la locul de munca nu iti vor da pace. Din cauza comportamentului pe care il au unii din colegii tai, vei deveni indispus si nu vei mai avea chef de absolut nimic si de nimeni. Vei dori sa stai in coltul tau si sa iti vezi linistit de activitatile pe care le ai de indeplinit. Totusi ar fi mai bine daca vei reusi sa fii mai sociabil cu cei din jur si vei vedea ca problemele ce te framanta nu sunt chiar atat de grave.

Din aceiasi zodie berbec

Horoscop berbec zilnic

Horoscop saptamanal Berbec 24 -30 iunie 2019

In aceasta saptamana vei intelege ce vrei cu adevarat de la viata. Te vei simti optimist in privinta viitorului tau dar totusi esti realist cu privire la situatia ta si la ceea ce poti face. Asta te va face sa ai incredere in tine si sa fii hotarat pentru a-ti transforma visul in realitate.
Vei avea perioade zilnice in care vei reflecta la amintirile placute si la copilarie. Ar fi bine sa nu petreceti asa mult timp reflecand la trecut chiar daca uneori amintirile sunt frumoase. Weekendul este perfect pentru iubire si petreceri. Iti vei impartasi sentimentele si poti primi cadouri, bani sau complimente. Te vei simti cautat si apreciat si asta iti va da o stare de spirit extraordinara. Daca esti singur este un moment potrivit pentru o intalnire.

Horoscop Berbec luna iunie 2019

Luna aceasta te vei concentra din ce în ce mai mult pe cele ce țin de familie și sentimentele pe care le cultivi cu grijă aici.

              Chiar din prima săptămână ți se deschid ușile comunicării cu ceilalți, la un nivel mult mai înalt decât te aștepți. Nu sta pe gânduri dacă o să vezi pe u ii că vin cu deschidere spre tine, e momentul să deschizi și tu ușile sufletului și toate vor merge nesperat de bine.

Tot luna asta, pe la jumatatea ei, o să reușești să depășești unele frustări din trecut. Chiar dacă ți se pare că a intrat în obișnuința ta, e bine să profiți de ocazie și să lași să treacă acest fenomen, doar după vei înțelege cum stau lucrurile de fapt.

În a treia săptămână te vei găsi la un moment delica, de răscruce. Atunci vei simți că ai nevoia unei perspective, care nu o vezi încă, dar totuși, ai la îndemână o altă alternative – fii deschis și poartă discuții sincere cu cei apropiați. Poți chiar să porți unele negocieri care să te ajute să obții ce ți-ai dorit.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi ar putea deveni destul de combativa. Ar putea fi oameni care ti se impotrivesc din toate partile. Exista situatii in care unele intreruperi grave isi fac simtita prezenta in rutina zilnica. Altii ar putea fi destul de incapatanati si esti capabil sa cazi intr-o situatie in care nimeni nu este dispus sa se retraga. Orice s-ar intampla, ti se va cere sa actionezi. Aceasta va fi cu siguranta o zi plina de evenimente.

Horoscop Berbec 02.11.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului