Horoscop Horoscop Berbec 04.05.2018

Este posibil sa te intalnesti cu cineva care va actiona ca un fel de mentor pentru tine. Trebuie sa fii inconjurat si sustinut de oameni care cred in tine, si e bine ca ai oameni care sunt alaturi de tine. Daca intalnesti un astfel de om, nu te da in spectacol. Asculta ce vrea sa iti spuna. Este pentru binele tau.

Din aceiasi zodie berbec

Horoscop berbec zilnic

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 10 -16 iunie 2019

Pe berbeci umorul îi însoțește încă de la începutul acestei saptamani, însă nu trebuie uitată moderația,
orice exces vă poate cauza mici neplaceri. Trebuie acordată mai multă importanță activităților de bază,
abilitățile de bun coordonator te vor ajuta la remedierea problemelor însă nu încerca amânarea acestora.
În a doua parte a saptamanii, ai putea să te gândești la o vacanță, ai nevoie de odihnă și tu știi asta.
Acesta este momentul cel mai bun pentru ați încarca bateriile și să acorzi mai multa atenție aspectelor
legate de nutriție și starea de sănătete. Gândește-te la persoanele pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și încearca să comunici mai mult cu acestea.

Horoscop Berbec luna iunie 2019

Luna aceasta te vei concentra din ce în ce mai mult pe cele ce țin de familie și sentimentele pe care le cultivi cu grijă aici.

              Chiar din prima săptămână ți se deschid ușile comunicării cu ceilalți, la un nivel mult mai înalt decât te aștepți. Nu sta pe gânduri dacă o să vezi pe u ii că vin cu deschidere spre tine, e momentul să deschizi și tu ușile sufletului și toate vor merge nesperat de bine.

Tot luna asta, pe la jumatatea ei, o să reușești să depășești unele frustări din trecut. Chiar dacă ți se pare că a intrat în obișnuința ta, e bine să profiți de ocazie și să lași să treacă acest fenomen, doar după vei înțelege cum stau lucrurile de fapt.

În a treia săptămână te vei găsi la un moment delica, de răscruce. Atunci vei simți că ai nevoia unei perspective, care nu o vezi încă, dar totuși, ai la îndemână o altă alternative – fii deschis și poartă discuții sincere cu cei apropiați. Poți chiar să porți unele negocieri care să te ajute să obții ce ți-ai dorit.

Horoscop de ieri

Cand ai petrecut ultima oara timp real cu familia ta, fara a purta grija treburilor neterminate? Daca a trecut ceva timp, astazi este o zi buna sa o faci. Daca ai copii, joaca-te cu ei sau mergi in parc sau la gradina zoologica. Daca esti singur, gandeste-te sa vizitezi un parinte sau un frate. Comunicarea este accentuata astazi. Profita la maximum de acest lucru incurajand o legatura cu cei dragi.

Horoscop Berbec 04.05.2018

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului