Horoscop Horoscop Berbec 04.09.2016

Astazi vei avea tendinta sa iti iesi din fire din cauza unei neintelegeri la locul de munca. Ar fi bine sa iti controlezi reactiile exagerate si sa incerci sa fii cat mai calm pentru a nu isca un adevarat scandal. Dupa-amiaza vei avea parte de o discutie mai aprinsa cu persoana iubita si ar fi indicat sa eviti unele subiecte mai delicate pentru a nu crea o tensiune prea mare intre voi.

Horoscop saptamanal Berbec 09 – 15 decembrie 2019

Este o perioada in care cei din jurul tau par foarte greu de multumit. Oricat de mult le vei zambi sau oricat de amabil vei incerca sa fii, ei vor continua sa se planga. Persoana cea mai iubita poate fi de asemeni foarte critica. Cel mai important ar fi sa incercati sa fiti voi insiva, fara a face eforturi inutile, deoarece altii cu siguranta nu vor incerca sa isi ascunda defectele. Alinierea planetara va va provoca cu siguranta o anumita frustrare, un sentiment de inegalitate care este greu de gestionat. Incercati sa va asigurati un aport de vitamina C pentru a reusi sa va mentineti starea de spirit constanta.

Horoscop Berbec luna decembrie 2019

Nativii acestei zodii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Comandarea unui articol din meniu nu te va satisface astazi. Ai nevoie de o masa tip bufet unde poti incerca totul - fie asta, fie o masa cu opt feluri, servita cu un zambet. Esti fericit sa impartasesti masa cu altii, atat timp cat poti avea o muscatura din ceea ce fac toti ceilalti. Aceasta este ziua ta sa ocolesti, sa incerci lucruri noi si sa explorezi perspective diferite.

Horoscop Berbec 04.09.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului