Horoscop Horoscop Berbec 06.08.2018

In decursul acestei zile vei avea ocazia sa te faci remarcat la locul de munca. Se pare ca ideile tale creative vor fi apreciate de catre cei din jur ceea ce te va face sa te simti mandru. Exista posibilitatea ca pana la finalul programului de lucru sa ti se propuna o noua colaborare. Fii atent la ce decizii vei lua.

  • Dragoste
    3.0 rating
  • Bani
    2.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Berbec 11 februarie – 17 februarie 2019

Nimic nu vă poate opri săptămâna asta. Nu trebuie decât să ai acea tărie să împingi lucrurile mai departe. Ai mai multe proiecte pe care le ții deoparte de cave timp, dar acum a venit momentul să le scoți din sertar și să reiei ideile pe care le considerai cândva de nerealizat. Ești energic și plin de încredere, stări care te vor duce ușor la succes.

Pot să mai apară și câteva mici conflicte cu prietenii, în special cu cei pe care îi consideri responsabili de lipsă de implicare și de loialitate față de cele pe care vi le-ați propus împreună.

În familie lucrurile stau bine și au intrat pe un făgaș lin. Toți membrii sunt alături de tine și te susțin cu încrederea si devotamentul lor. Ce altceva poți să îți dorești mai mult?

Dacă conduci o afacere, ar fi bine să încerci să eviți compromisurile și să nu treci cu vederea detaliile fiecărei mișcări pe care o faci. E important să te implici cât de mult poți.

Horoscop Berbec luna februarie

Pentru nativii din berbec luna februarie este un prilej deosebit de a se apropia mai mult de jumătatea lor. Ai acum posibilitatea să impresionezi prin conduita și prin atitudinea ta. Micile gesturi de tandrețe și de grijă față de cel iubit, te vor înălța pe un piedestal in ochii perechii tale. Vei rămâne acolo mult timp și te vei bucura de adevarata fericire. Dacă te vei dechide un pic mai mult sufletește vei descoperi că nu e nevoie să faci nici un efort pentru a aduce implinirea și fericirea in viața ta de cuplu. Deși ai o fire mai tăcută și misterioasă, cu cel iubit merită să încerci să fii așa cum nu ai mai îndrăznit până acum.

In plan profesional, agitație mare, dar ești obișnuit cu asta și parcă nu ai putea să îți imaginezi altfel vița de la service. Va fi un început de an fructuos și solicitant în același timp cu rezultate bine meritate deo persoană devotată si caracterizată de seriozitate, așa cum ești tu.  

Luna asta ai ocazia să îmbunătățești calitatea cunoștințelor tale prin mai multe oferte de studiu/cercetare care îți vor fi deschise. Nu ezita nici un moment să începi să descoperi lucruri noi și interesante, cu acestă ocazie, pentru că vei avea doar de căștigat in viitor.

Horoscop de ieri

Un vizitator poate veni astazi, dar s-ar putea sa te intrebi de ce este deranjata aceasta persoana. El sau ea poate parea distras si mai inclinat sa asculte ceea ce spui decat sa participe la conversatie. Sunt sanse ca prietenul tau sa se simta singur si ca are nevoie de companie. Fii flatat. Nu iti fie frica sa te lansezi intr-un monolog despre ceva ce ti se pare fascinant. Poate ca este exact ceea ce are nevoie prietenul tau.

Horoscop Berbec 06.08.2018

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange