Horoscop Horoscop Berbec 10.06.2016

Ai lucrat prea mult si ti-ai negat multe dintre placerile de care altii se bucura si pe care ti le-ai dori si tu? Exista vreo pereche de pantofi ce te striga dintr-o fereastra de magazin pe care pur si simplu nu ti-ai permis sa o cumperi? Rasfata-te astazi. Nu vei regreta. Este important sa nu confunzi pretul unui obiect cu valoarea sa. Gandeste-te la asta!

Horoscop săptămânal Berbec 18 februarie – 24 februarie 2019

Deși te simți captiv în circumstanțele de la servici și, cu din ce în ce mai multe task-uri de rezolvat, se pare că vei pune la cale un adevărat plan de relaxare. E dificil ce ți-ai propus și singura soluție ar fi să pui capăt stresului deodată, fară să mai dai importanță activităților din jurul tău. E simplu dar nu e cea mai recomndată soliție de abordat.

De fapt, cred ca cea mai recomandată abordare ar fi să astepță să-ți vină timplu să o faci. Asta pentru că, de multe ori, ceea ce pare a fi o idee bună poate să aducă și regrete mai târziu. E timpul să te gândești că e mai bine să clădești sigurantă în jurul activitaților tale. Dacă vrei cu orice preț să pui altă ordine de priorități în viața ta, ar fi bine să o iei pas cu pas și cu multă atenție.

Sfârșitul de săptămână se anunță unul romantic în adevartul sens al cuvântului. Poți să te aștepți la orice, așa că bucurăte de orice moment.

Horoscop Berbec luna februarie

Pentru nativii din berbec luna februarie este un prilej deosebit de a se apropia mai mult de jumătatea lor. Ai acum posibilitatea să impresionezi prin conduita și prin atitudinea ta. Micile gesturi de tandrețe și de grijă față de cel iubit, te vor înălța pe un piedestal in ochii perechii tale. Vei rămâne acolo mult timp și te vei bucura de adevarata fericire. Dacă te vei dechide un pic mai mult sufletește vei descoperi că nu e nevoie să faci nici un efort pentru a aduce implinirea și fericirea in viața ta de cuplu. Deși ai o fire mai tăcută și misterioasă, cu cel iubit merită să încerci să fii așa cum nu ai mai îndrăznit până acum.

In plan profesional, agitație mare, dar ești obișnuit cu asta și parcă nu ai putea să îți imaginezi altfel vița de la service. Va fi un început de an fructuos și solicitant în același timp cu rezultate bine meritate deo persoană devotată si caracterizată de seriozitate, așa cum ești tu.  

Luna asta ai ocazia să îmbunătățești calitatea cunoștințelor tale prin mai multe oferte de studiu/cercetare care îți vor fi deschise. Nu ezita nici un moment să începi să descoperi lucruri noi și interesante, cu acestă ocazie, pentru că vei avea doar de căștigat in viitor.

Horoscop de ieri

Un vizitator poate veni astazi, dar s-ar putea sa te intrebi de ce este deranjata aceasta persoana. El sau ea poate parea distras si mai inclinat sa asculte ceea ce spui decat sa participe la conversatie. Sunt sanse ca prietenul tau sa se simta singur si ca are nevoie de companie. Fii flatat. Nu iti fie frica sa te lansezi intr-un monolog despre ceva ce ti se pare fascinant. Poate ca este exact ceea ce are nevoie prietenul tau.

Horoscop Berbec 10.06.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange