Horoscop Horoscop Berbec 10.09.2020

Iti place sa fii sincer cu cei la care tii, dar astazi esti probabil sa fii putin prea cinstit. Nu trebuie sa fii prea iute la manie si urmareste tendinta de a fi prea contondent. Daca iti temperezi onestitatea cu o anumita diplomatie, ar trebui sa iti transmiti mesajul cu un minim de sentimente ranite. Creezi astfel situatii in care iesi doar in castig. Este cel mai bine pentru toti cei implicati.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din ultimele zile ale saptamanii vor arata cat de mult s-a imbunatatit pozitia ta. Deciziile luate iti permit sa-ti indrepti atentia asupra detaliilor schimbarii sau asupra evolutiilor recente. Acestea includ lucrul cu prietenii si discutarea planurilor de viitor. Saptamana iti aduce bani, dar norocul te obliga sa porti discutii intense.

Horoscop Berbec luna septembrie 2020

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

In aceasta zi te simti ca si cum ai fi dependent de o persoana care din pacate nu stie sa isi tina promisiunile. Ti s-a promis sprijin si tot singur esti in fata problemelor. Dezamagirea ta este cu atat mai mare cu cat tu chiar ti-ai pus sperante. Nu iti fa prea multe griji, persoana iubita este prima care iti alina dezamagirea si seara devine de-a dreptul interesanta.

Horoscop Berbec 10.09.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului