Horoscop Horoscop Berbec 11.03.2018

Exista o energie extraordinara in interiorul tau. Ai grija sa nu lasi aceasta forta incredibila sa iasa sub forma unui argument impotriva unei persoane de care iti pasa. Poate ca te simti dintr-o data ca si cum ai fi prins si ai nevoie disperata pentru a reusi sa scapi. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut si cauta o solutie pentru a te putea elibera de aceasta tensiune.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 04 – 10 mai 2020

Singurul verb după care îți ghidezi existența în perioada următoare este” a vrea””, astfel că devii un mic dictator dacă nu ți se împlinesc dorințele. Nu îți dorești lucruri ieșite din comun, însă modul în care bați din picior în fața celor de lângă tine, devine ușor deranjant. Primul care îți atrage atenția este un membru mai în vârstă din familie ce nu înţelege atitudinea de copil răsfăţat pe care o ai.
Nici la muncă nu ai mai multă răbdare, deși acest lucru este esențial. Preferi să dai ordine și să te superi pe cei care nu fac exact ceea ce îți dorești tu pentru a obține tot felul de avantaje în fața superiorilor.

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Berbec la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

In aceasta zi te vei simti plictisit de ceea ce se intampla in jurul tau si exista riscul sa intampini anumite probleme de sanatate. Ar fi indicat sa eviti sa te grabesti in tot ceea ce faci. Exista riscul sa porti o discutie aprinsa cu un partener de afaceri ceea ce poate duce la un conflict aprins. Evita sa iei decizii importante in ceea ce priveste actiitatea ta de astazi. Investitiile in afaceri sau in munca ar fi bine sa fie amanate.

Horoscop Berbec 11.03.2018

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului