Horoscop Horoscop Berbec 11.11.2016

Incearca astazi sa nu te aventurezi in unele provocari ce ai impresia ca te vor ajuta sa castigi unele venituri suplimentare deoarece exista posibilitatea sa iesi in pierdere. Daca vei dori sa faci o investitie ar fi bine sa analizezi cu atentie situatia si sa ceri si o a doua parere. Nu uita sa tii cont de parerile celor din jurul tau.

Horoscop saptamanal Berbec 18 – 24 noiembrie 2019

In aceasta saptamana te vei confrunta cu situatii necunoscute cel mai probabil legate de viitorul tau financiar. Vor aparea confuzii in ceea ce priveste banii si vei fi fortat sa inveti sa spui NU anumitor propuneri care par a fi riscante. Sprijinul si sfaturile unei persoane din familie te vor ajuta sa depasesti problemele saptamanii. Incerci sa-ti gasesti noi activitati care sa te bucure si vei ajunge la o concluzie care va pune capat problemelor tale.

Horoscop Berbec luna noiembrie 2019

Noiembrie este o luna importanta pentru dragoste si relatia ta romantica. Anumite neintelegeri nerezolvate sau tensiuni acumulate pot in aceasta perioada sa creasca. Daca vei lua unele masuri preventive vei reusi sa rezolvi evenimentele imprevizibile.
Din punct de vedere financiar va fi o luna favorabila pentru a-ti creste veniturile financiare, fie prin cresterea salariului fie prin anumite venituri provenite din ideile tale de afaceri. Luna aceasta va aduce un succes financiar concret, nu doar cu sperante si promisiuni.
Vei face o achizitie importanta pentru casa ta, la un pret de chilipir.
Iti vei petrece o mare parte din timpul liber in compania persoanelor tinere si a copiilor in cautarea de distractie si divertisment care te vor duce cu gandul spre perioada fericita a copilariei.

Horoscop de ieri

Pot aparea astazi impresii psihice puternice despre prieteni sau membri ai familiei absenti. Toate sunt capabile sa fie pozitive, desi s-ar putea sa ti se para ciudate. S-ar putea sa crezi mai mult, asa ca daca afli ca intuitia ta a fost corecta! Aceasta tendinta poate continua un timp. Sensibilitatea ta la gandurile si sentimentele altora creste si poate contribui la intelegerea lor. Profita din plin.

Horoscop Berbec 11.11.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului