Horoscop Horoscop Berbec 16.03.2019

Dragostea si sentimentele sunt potrivite pentru a fi printre primele tale prioritati astazi. Cineva din departare ar fi putut sa iti capteze inima. Ai putea fi nerabdator sa va intalniti in seara asta, poate pentru a participa la un concert sau un eveniment sportiv. Ar trebui sa gasesti prezenta acestei persoane foarte vindecatoare in acest moment. La sfarsitul serii te vei simti inspirat din punct de vedere mental si fizic. Incearca sa te distrezi!

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    3.0 rating
Horoscop săptămânal Berbec 25 martie – 31 martie 2019

Se apropie un nou început pentru tine. Ai parte de o reinventare în ceea ce te privește, și asta se va petrece pe toate planurile vieții tale. Deși în ultimele săptămâni ai simțit mai multă presiune și incertitudine, a venit timpul să faci pași mari spre realizări date uitări. Toate acestea vor fi posibile datorită prezenței soarelui în semnul tău astral, pentru o perioda destul de îndelungată de acum in colo.

Trebuie însă să fii precaut în ceea ce ține de sentimente și relațiile pe care le ai. E foarte posibil ca unele discuții și dialoguri să se transforme, acum mai ușor decât altă dată, în adevărate certuri. Fii foarte atent ca acestea să nu ducă la un conflict mai mare. Soluția ar fi să încerci să determini momentul când e propice să te detașezi din  aceste dispute și să rămâi calm. Nu trebuie să își anulezi șansele, reacționând poate instictiv, stai și observă, și sentimentele tale nu vor avea de suferit.

Horoscop Berbec luna martie

Ești din ce în ce mai preocupat de locul tău de muncă, depui mult efort dar ai și multă atenție de acordat. Din ce în ce mai mult ai sentimentul că ceea ce faci pentru existență, nu te mai reprezintă nici măcar în mică măsură. Cu asemennea   sentimente trebuie să fii foarte atent la lipa înplinirii sau la acea trăre de gol interior, pentru că de satisfacție nici nu se mai pune problema. Cel mai potrivit pentru tine ar fi să găsești momentul și să incepi o analiză cât se poate de profundă în ceea ce ține de servici. Trebuie multă luciditate pentru un rezultat obiectiv dar, să șii că nu ești departe de a descopri in tine unele valențe pe care nici nu știai că le stăpânești așa de bine. Dacă fa vi posibilă, o schimbare nu are cum să te sperie. Ai destule atuuri și te pricepi bine la ce faci, așa că poate să aducă doar avantaje.

Soarele îți va fi aliatul principal, luna asta, pentru că se are că în plan social și sentimental vei fi foarte – strălicitor – pentru mulți din jurul tău. Dacă ești într-o relație, te vei face foarte iubit și apreciat, iar dacă incă mai cauți persoana de alături, e posibil ca luna martie să îți aducă ceea ce căutai.

Ai mare grijă la oboseala și la stress, poți să capeți anumite afectiuni din cauza lor. Poate puțină grijă de tine ar fi recomandată. De cele mai multe ori oboseala nu se simte în adevărata ei dimensiune și ai tendința să crezi că e bun ritmul, dar să știi că puțină relaxare este absolut necesară, te va ajuta să te distanțezi de stresul care te inconjoară.

Financiar, nu simți nici o amenințare, situația ta fiind bună și stabilă, chiar luna asta ai șansa să mai adaugi ceva mai substanțial la veniturile tale.

Horoscop de ieri

Prea multi oameni nu stiu cum sa renunte atunci cand sunt varf, asa ca nu incerca sa faci si tu aceasta greseala astazi. Ai realizat tot ce puteai realiza pana acum, asa ca nu mai forta lucrurile sau vei risca sa iti depasesti pozitia. Lucrurile sunt in mainile altor persoane extrem de capabile acum. Aminteste-ti ca este vorba de constrangerea ta, si nu de indulgenta ta care iti va mentine pozitiva ideea in mintea ta si in mintea altora.

Horoscop Berbec 16.03.2019

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului