Horoscop Horoscop Berbec 17.04.2018

Este posibil sa primesti astazi niste vesti neplacute. Poate ca apar unele schimbari la locul de munca pe care le-ai aflat din ziarul de dimineata sau este posibil sa primesti un telefon si sa afli niste vesti suparatoare despre un vechi prieten. Vei avea nevoie sa iei informatiile pe rand si sa nu le lasi sa iti strice ziua. Cu intensitatea energiilor planetare pe care le joci, esti in pericolul de a reactiona excesiv.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 13 – 19 ianuarie 2020

În prima parte a săptămânii unitatea familiei este dată peste cap de un conflict apărut ca din senin. Nu ai vrea să iei parte la conflictul iscat, dar nici nu poți fi indiferent când îi vezi pe cei dragi cum își aruncă vorbe nepotrivite. Abia joi situația se clarifică, iar norii negri dispar din căminul tău, așa că poți pune la cale activități de weekend împreună cu cei dragi.
La locul de muncă ești tentat să acționezi pripit din dorința de a scăpa de o responsabilitate care ți-a fost oferită fără să ceri în mod special acest lucru. Ai mare grijă la rezultatele pe care deciziile luate în grabă le au, căci șefii nu glumesc atunci când vorbesc despre sancțiuni serioase.

Horoscop Berbec luna ianuarie 2020

In aceasta luna iti vei asuma multe responsabilitati si vei reusi sa-ti invingi adversarii si concurentii. Pot aparea si unele obstacole dar ele iti vor fi de folos si te vor face mai puternic. Din punct de vedere financiar se pare ca esti pregatit sa nu te uiti doar la castig atunci cand muncesti ceea ce va duce la rezultate uimitoare. In ceea ce priveste dragostea este posibil sa gresesti cu parerea ta despre o persoana. Daca esti singur si esti pregatit sa faci anumite compromisuri ai toate sansele sa dezvolti o relatie care pare sa fie de durata.

Horoscop de ieri

Unele proiecte care necesita multa gandire, la care este posibil sa lucrezi de mult timp, ar putea fi finalizate astazi. Eforturile tale vor fi cu siguranta apreciate de cei care conteaza, si s-ar putea sa primesti chiar si o recunoastere publica de un fel. O crestere a veniturilor ar putea fi chiar la orizont. Ai muncit din greu pentru a fi acolo unde esti si nu poti fi invinovatit daca iti asumi toate riscurile.

Horoscop Berbec 17.04.2018

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului