Horoscop Horoscop Berbec 18.09.2016

Dimineata vei primi o veste in legatura cu o calatorie de afaceri ce se pare ca a fost anulata. Aceasta veste iti va da toate planurile peste cap si vei deveni foarte agitat si nervos. Incearca sa te calmezi si sa nu iti versi nervii pe cei din jur deoarece mai tarziu vei regreta. Dupa-amiaza vei incepe un nou proiect ce iti va aduce unele beneficii financiare.

Horoscop saptamanal Berbec 27 ianuarie-3 februarie 2020

Influentele stelare din aceasta saptamana vor face ca socializarea si relatiile tale sa fie mai placute. Vei sti cum sa-ti arati afectiunea si sa-ti exprimi dragostea fata de cei din jurul tau. Spre sfarsitul saptamanii mintea ta va fi mai ascutita asa ca este un moment potrivit pentru a-ti face planuri si pentru a purta discutii importante. Mintea ta este foarte limpede si vei oferi ajutorul unei persoane apropiate pentru a-si rezolva o problema. De asemenea tot spre sfarsitul saptamanii apare o schimbare in viata ta personala.

Horoscop Berbec luna ianuarie 2020

In aceasta luna iti vei asuma multe responsabilitati si vei reusi sa-ti invingi adversarii si concurentii. Pot aparea si unele obstacole dar ele iti vor fi de folos si te vor face mai puternic. Din punct de vedere financiar se pare ca esti pregatit sa nu te uiti doar la castig atunci cand muncesti ceea ce va duce la rezultate uimitoare. In ceea ce priveste dragostea este posibil sa gresesti cu parerea ta despre o persoana. Daca esti singur si esti pregatit sa faci anumite compromisuri ai toate sansele sa dezvolti o relatie care pare sa fie de durata.

Horoscop de ieri

Astazi, probabil, te simti mai pasionat, sexy si doritor de o intalnire romantica. S-ar putea sa ai programata o intalnire romantica. Cu toate acestea, nu te mira daca trebuie amanata din motive care nu pot fi controlate nici de tine, nici de partenerul tau. Daca nu poti face altfel, poti incerca sa sublimezi acele sentimente prin activitati creative.

Horoscop Berbec 18.09.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului