Horoscop Horoscop Berbec 19.02.2019

Un val de pasiune ar putea ti-ar domina ziua daca nu gasesti o cale sa te eliberezi. Pasiunea romantica este ridicata, deci o seara intima cu un iubit este o idee buna. Pasiunea creativa este si ea puternica deci ai putea avea o inspiratie brusca, probabil influentata de un loc indepartat. Nu iti fie frica sa iti acorzi putin timp din treburile tale importante pentru a continua aceasta inspiratie. Creativitatea este la fel de importanta ca orice altceva.

Din aceiasi zodie berbec

Horoscop berbec zilnic

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 17 -23 iunie 2019

Esti foarte sensibil la situația plină a pământului, deoarece el suferă o distrugere în multe locuri. Sprijina-ti propria pace interioară prin practica calmantă a meditației (o plimbare lungă poate fi și o meditație) sau un exercițiu blând.
Este cu siguranță clar că ai încredere în acțiunile tale! Nu vei simți frică sau îndoieli pe măsură ce progresezi spre obiectivele tale călătorind pe o mare calmă sub cerul clar. Această atmosferă nouă este probabil rezultatul angajamentului tau reînnoit. Răsplătește-te pentru realizările tale, dar ar trebui să aștepți pana spre sfarsitul saptamanii înainte de a lansa o sărbătoare totală.
Cu energia astrală din aceasta saptamana, ai șansa nu numai să-ți exprimi modul în care te simți în cuvinte, ci și modul în care te îmbraci . Dacă plănuiesti o plimbare, atunci ofera-ti ocazia de a merge undeva, care iti va umple inima și sufletul cu amintiri minunate.

Horoscop Berbec luna iunie 2019

Luna aceasta te vei concentra din ce în ce mai mult pe cele ce țin de familie și sentimentele pe care le cultivi cu grijă aici.

              Chiar din prima săptămână ți se deschid ușile comunicării cu ceilalți, la un nivel mult mai înalt decât te aștepți. Nu sta pe gânduri dacă o să vezi pe u ii că vin cu deschidere spre tine, e momentul să deschizi și tu ușile sufletului și toate vor merge nesperat de bine.

Tot luna asta, pe la jumatatea ei, o să reușești să depășești unele frustări din trecut. Chiar dacă ți se pare că a intrat în obișnuința ta, e bine să profiți de ocazie și să lași să treacă acest fenomen, doar după vei înțelege cum stau lucrurile de fapt.

În a treia săptămână te vei găsi la un moment delica, de răscruce. Atunci vei simți că ai nevoia unei perspective, care nu o vezi încă, dar totuși, ai la îndemână o altă alternative – fii deschis și poartă discuții sincere cu cei apropiați. Poți chiar să porți unele negocieri care să te ajute să obții ce ți-ai dorit.

Horoscop de ieri

Ai astazi o forma splendida!Va fi nevoie de o anumita magie pentru a risipi toate micile dificultati din ultimele cateva zile? Bucura-te de acest moment de ingrijorare. In ceea ce priveste viata sentimentala, pot aparea cateva oportunitati interesante. Fii axat pe cautarea lor. Orice ai face, nu le lasa sa treaca pe langa tine!

Horoscop Berbec 19.02.2019

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului