Horoscop Horoscop Berbec 22.05.2019

In aceasta zi vei avea de efectuat anumite plati. Se poate sa ai cateva facturi neachitate si astazi vei fi nevoit sa te ocupi de ele. Chiar daca nu esti prea incantat de idee, nu ai ce sa faci. Nu te ingrijora, deoarece pana la sfarsitul zilei vei avea ocazia sa primesti o prima. Fii rabdator.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei fi foarte distras din cauza renovarilor din locuinta si a unor reparatii pe care le ai de facut. Daca apar opinii diferite legate pe subiecte financiare cu membrii familiei ar trebui sa le acorzi o atentie deosebita. In aceasta saptamana orice mica greseala pe care o faci poate sa aiba repercursiuni neplacute. Asigura-te ca esti inteles corect .
In aceasta saptamana unii dintre voi veti primi o propunere romantica. Fiti precauti si nu va lasati dusi de val deoarce lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.

Horoscop Berbec luna septembrie 2019

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

Este o zi minunata pentru tine. Vei constata ca tendintele pe termen lung se imbina armonios. Conexiunile se fac atunci cand impartasesti momente bune si rasete cu prieteni apropiati si alte persoane. Aduna lucrurile care te fac sa te simti bine. Ai dragoste si vitejie de impartasit cu lumea, asa ca nu iti fie teama sa iesi si sa cuceresti. Ia masuri si fii puternic.

Horoscop Berbec 22.05.2019

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului