Horoscop Horoscop Berbec 22.06.2016

Ai putea deveni destul de vulcanic astzi. Nu fi surprins daca esti ca un dragon care scuipa foc atunci cand vorbesti. Se dezvolta sentimente puternice in interiorul tau. Acum este timpul sa le eliberezi cu toata intensitatea lor. Oamenii au nevoie sa auda lucrurile pe care trebuie sa le spui. Iti faci rau atat tie cat si celorlalti tinand doar pentru tine ceea ce gandesti.

Horoscop saptamanal Berbec 05 – 11 august 2019

In aceasta saptamana Jupiter va va oferi toata energia si determinarea de care aveti nevoie.Datorita atitudinii si optimismului dumneavostra veti reusi sa deschideti usi pe care le credeati blocate. Mercur va va face sa fiti mai constienti de ceeea ce se intampla in jurul dumneavoastra. Luuna noua, va va aduce in a doua parte a saptamanii vesti bune pentru finantele dumneavoastra si va vor ajuta sa aveti vise mari.In ceea ce priveste viata de dragoste Soarele si Venus vor adauga o nota de pasiune.Prietenii adevarati si familia va vor ajuta in luarea deciziei corecte in privinta unor schimbari drastice pe care vreti sa le faceti.

Horoscop Berbec luna august 2019

Ai în față o luna plină de aventuri în care vei simți, mai mult decât oricând creativitatea, pasiunea, spontaneitatea și provocarea vieții de ați urma sentimentele. Asta se traduce într-o nouă etapă în abordarea vieții, ai mai mult curaj și încredere că cee ace simți se poate materializa.
Din a doua săptămână, vei constata o lărgire a orizonturilor și un puternic avânt creativ care te va ajuta să atingi noi limite financiare, să ai noi realizări importante.
Și pe plan social vei fi intr-o continua schimbare, un nou status te va caracteriza și cei pe care îl știai până acum vor incepe să devină admiratori și următori ai acțiunilor tale.
În a treia săptămână, ar fi indicat să folosești toată creativitatea și puterea de concentrare de care dispui într-un proiect comun, într-un efort de muncă de muncă de echipă, și vei constata rezultate extraordinare.
Pe final de lună să nu fii surprins că vei primi chiar propuneri pentru un nou job sau o nouă poziție în organizația în care acționezi, e meritul tău și trebuie să știi să îl gestionezi.

Horoscop de ieri

O data ce incepi sa vorbesti despre un anumit subiect, ar putea fi greu sa te opresti, mai ales daca subiectul esti tu sau una dintre activitatile tale. Poate aparea o intrebare despre un aspect din viata ta si ai putea avea o dorinta brusca de a spune intreaga ta poveste. Alti oameni vor sa isi exprime parerile, asa ca inspira-i si ofera-le o sansa.

Horoscop Berbec 22.06.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului