Horoscop Horoscop Berbec 24.05.2019

Esti adesea miscat de emotie si iti plac situatiile care te fac sa te simti viu. Astazi, viata amoroasa iti poate oferi doar acel sentiment aventuros. In acest caz, nu incerca sa te bazezi pe emotiile tale incat sa devina prea mult pentru tine. Exista un astfel de concept ca prea mult nu este intotdeuna un lucru bun!

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Berbec 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei fi foarte distras din cauza renovarilor din locuinta si a unor reparatii pe care le ai de facut. Daca apar opinii diferite legate pe subiecte financiare cu membrii familiei ar trebui sa le acorzi o atentie deosebita. In aceasta saptamana orice mica greseala pe care o faci poate sa aiba repercursiuni neplacute. Asigura-te ca esti inteles corect .
In aceasta saptamana unii dintre voi veti primi o propunere romantica. Fiti precauti si nu va lasati dusi de val deoarce lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.

Horoscop Berbec luna septembrie 2019

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

Ingrijirea iubitoare este prescrisa pentru cineva din familia ta. Ofera-i un bol cu ​​supa si ceva ceai, dar dincolo de asta incearca sa ramai distant. Uneori linistea neintrerupta este cel mai buna leac dintre toate. Ai putea sa folosesti un pic din asta. De ce sa nu te incurci cu o carte buna? Chiar daca este miezul zilei, deseneaza-ti nuantele si prefa-te ca e noapte.

Horoscop Berbec 24.05.2019

berbec

Istoric Berbec



horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului