Horoscop Horoscop Berbec 26.11.2016

Vei avea parte de o zi destul de incarcata la locul de munca ceea ce te va face sa devii putin irascibil. Din cauza acestei stari vei fi deranjat de tot ceea ce se intampla in jurul tau si nu vei fi usor de multumit. Ar fi indicat sa incerci sa iti stapanesti comportamentul pentru a nu iti descarca nervi pe partenerul de viata.

Horoscop săptămânal Berbec 18 martie – 24 martie 2019

O privire tot mai atentă și mai profundă în cele dinăuntrul tău te procupă în marea majoritate a timpului, cu precădere în tot ceea ce ține de sentimente, trări și gânduri. Nu e doar o preocupare de analiză a interiorului tău, ci se pare că are efecte și în planificarea unor obiective pe termen mediu și  lung. Aceste obiective pe care le vei descoperi acum vor fi importante pentru tot viitorul tău și pentru bunul mers al vieții tale.

Vei realiza destul de curând că ceea ce descoperi prin reflexie personală e mult diferit de ceea ce îți poate oferi o lectură sau sfaturile cuiva. Este cu adevarat un curs fară profesor, dar în același timp cu cel mai direct mesaj care îți va fi pe înțeles.

Deși vorbim de obiective și succes, săptămâna asta ăți va aduce și câteva încercări, mai ales legate de proiectele în care ești acum implicat. Poți chiar să simți că bați pasul pe loc și că nu ai realizări, așa cum erai obiștuit. Cu toate acestea, af fi bine să lași să treacă aceste momente și să mergi înainte.

Horoscop Berbec luna martie

Ești din ce în ce mai preocupat de locul tău de muncă, depui mult efort dar ai și multă atenție de acordat. Din ce în ce mai mult ai sentimentul că ceea ce faci pentru existență, nu te mai reprezintă nici măcar în mică măsură. Cu asemennea   sentimente trebuie să fii foarte atent la lipa înplinirii sau la acea trăre de gol interior, pentru că de satisfacție nici nu se mai pune problema. Cel mai potrivit pentru tine ar fi să găsești momentul și să incepi o analiză cât se poate de profundă în ceea ce ține de servici. Trebuie multă luciditate pentru un rezultat obiectiv dar, să șii că nu ești departe de a descopri in tine unele valențe pe care nici nu știai că le stăpânești așa de bine. Dacă fa vi posibilă, o schimbare nu are cum să te sperie. Ai destule atuuri și te pricepi bine la ce faci, așa că poate să aducă doar avantaje.

Soarele îți va fi aliatul principal, luna asta, pentru că se are că în plan social și sentimental vei fi foarte – strălicitor – pentru mulți din jurul tău. Dacă ești într-o relație, te vei face foarte iubit și apreciat, iar dacă incă mai cauți persoana de alături, e posibil ca luna martie să îți aducă ceea ce căutai.

Ai mare grijă la oboseala și la stress, poți să capeți anumite afectiuni din cauza lor. Poate puțină grijă de tine ar fi recomandată. De cele mai multe ori oboseala nu se simte în adevărata ei dimensiune și ai tendința să crezi că e bun ritmul, dar să știi că puțină relaxare este absolut necesară, te va ajuta să te distanțezi de stresul care te inconjoară.

Financiar, nu simți nici o amenințare, situația ta fiind bună și stabilă, chiar luna asta ai șansa să mai adaugi ceva mai substanțial la veniturile tale.

Horoscop de ieri

Ai incredere in instinctele tale cu privire la orice persoana pe care o intalnesti astazi. Exista oameni cu intentii mai mult sau mai putin etice in jurul tau si unul dintre ei poate intra in cercul tau de prieteni. Intrarea in anumite contracte legale sau parteneriate de afaceri este absolut in afara chestiunii. Nu trebuie sa te duci nici macar sa iti reinnoiesti permisul de conducere, deoarece este posibil sa nu reusesti examenul din prima! Ramai acasa si amana-ti contractele si birocratia pentru o alta zi.

Horoscop Berbec 26.11.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului