Horoscop Horoscop Berbec 28.01.2017

Felul in care rezolvi unele probleme nu va trece neobservat iar acest lucru nu iti poate aduce decat avantaje. Va trebui sa faci in asa fel incat sa nu dai impresia ca profiti de pe urma acestor avantaje pentru a nu intra in alte conflicte cu persoanele din jur.

Din aceiasi zodie berbec

Horoscop berbec zilnic

Horoscop saptamanal Berbec 17 -23 iunie 2019

Esti foarte sensibil la situația plină a pământului, deoarece el suferă o distrugere în multe locuri. Sprijina-ti propria pace interioară prin practica calmantă a meditației (o plimbare lungă poate fi și o meditație) sau un exercițiu blând.
Este cu siguranță clar că ai încredere în acțiunile tale! Nu vei simți frică sau îndoieli pe măsură ce progresezi spre obiectivele tale călătorind pe o mare calmă sub cerul clar. Această atmosferă nouă este probabil rezultatul angajamentului tau reînnoit. Răsplătește-te pentru realizările tale, dar ar trebui să aștepți pana spre sfarsitul saptamanii înainte de a lansa o sărbătoare totală.
Cu energia astrală din aceasta saptamana, ai șansa nu numai să-ți exprimi modul în care te simți în cuvinte, ci și modul în care te îmbraci . Dacă plănuiesti o plimbare, atunci ofera-ti ocazia de a merge undeva, care iti va umple inima și sufletul cu amintiri minunate.

Horoscop Berbec luna iunie 2019

Luna aceasta te vei concentra din ce în ce mai mult pe cele ce țin de familie și sentimentele pe care le cultivi cu grijă aici.

              Chiar din prima săptămână ți se deschid ușile comunicării cu ceilalți, la un nivel mult mai înalt decât te aștepți. Nu sta pe gânduri dacă o să vezi pe u ii că vin cu deschidere spre tine, e momentul să deschizi și tu ușile sufletului și toate vor merge nesperat de bine.

Tot luna asta, pe la jumatatea ei, o să reușești să depășești unele frustări din trecut. Chiar dacă ți se pare că a intrat în obișnuința ta, e bine să profiți de ocazie și să lași să treacă acest fenomen, doar după vei înțelege cum stau lucrurile de fapt.

În a treia săptămână te vei găsi la un moment delica, de răscruce. Atunci vei simți că ai nevoia unei perspective, care nu o vezi încă, dar totuși, ai la îndemână o altă alternative – fii deschis și poartă discuții sincere cu cei apropiați. Poți chiar să porți unele negocieri care să te ajute să obții ce ți-ai dorit.

Horoscop de ieri

Increderea in tine insuti te va scoate din orice fel de stare proasta pe care ai putea sa o ai astazi. Incearca sa nu devii prea emotionat in legatura cu orice problema. Asigura-te ca pastrezi lucrurile luminoase si energice. Daca pari sa fii blocat in noroi, nu sta doar acolo chemand pentru ajutor. Ia initiativa de a te scoate si de a te deplasa pe teren mai inalt.

Horoscop Berbec 28.01.2017

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului