Horoscop Horoscop Berbec 29.01.2020

Este timpul sa iti indepartezi sentimentele din acesta zi si sa treci la ceva nou. Evita sa mai scoti albumele foto vechi si sa plangi despre experientele trecute. Vei reusi doar sa te scufunzi intr-o balta de lacrimi din care nu mai poti iesi. In schimb, aceasta este o zi buna pentru a privi spre viitor si pentru a planifica noi experiente de care te poti bucura cu oamenii pe care ii iubesti.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 23 – 29 martie 2020

Nimic nu vă poate opri săptămâna asta. Nu trebuie decât să ai acea tărie să împingi lucrurile mai departe. Ai mai multe proiecte pe care le ții deoparte de cave timp, dar acum a venit momentul să le scoți din sertar și să reiei ideile pe care le considerai cândva de nerealizat. Ești energic și plin de încredere, stări care te vor duce ușor la succes.
Pot să mai apară și câteva mici conflicte cu prietenii, în special cu cei pe care îi consideri responsabili de lipsă de implicare și de loialitate față de cele pe care vi le-ați propus împreună.
În familie lucrurile stau bine și au intrat pe un făgaș lin. Toți membrii sunt alături de tine și te susțin cu încrederea si devotamentul lor. Ce altceva poți să îți dorești mai mult?
Dacă conduci o afacere, ar fi bine să încerci să eviți compromisurile și să nu treci cu vederea detaliile fiecărei mișcări pe care o faci. E important să te implici cât de mult poți.

Horoscop Berbec luna martie 2020

Vei începe luna în plina forta, energie mentala si motivatie,va trebui sa muncesti mult în ceea ce priveste cariera însa vei fi rasplatit dupa merite.Trebuie sa-ti faci un plan de actionare si sa urmezi riguros pasii de altfel risti sa pierzi totul.
Dragostea însa în aceasta luna te va indispune, vei întelege ca lucrurile nu stau tocmai bine, si vei fi nevoit sa porti acele discutii pe care le-ai amanatat mult tim.Atat în cuplu cât si în familie vei avea tentativa de a lamuri unele conflicte într-un mod cât mai eficient.Totusi aceasta luna îti rezerva noi provocari sau chiar surprize, vei reusi sa descoperi o noua pasiune sau chiar sa întâlne iti pe cineva în cazul în care esti singur.

Horoscop de ieri

Lucrurile merg cu adevarat atat de frumos pentru tine? Aceasta este o intrebare pe care ti-o poti pune acum. Toate arata perfect, deoarece cariera, romantismul, educatia si chestiunile spirituale par sa se cristalizeze intr-o viata minunata. Nu pierde timpul cu anumite griji daca acest lucru este prea bun pentru a fi adevarat! Esti ingrijorat de viitor, dar traieste acest moment. Creezi niste amintiri grozave, daca nimic altceva. Bucura-te!

Horoscop Berbec 29.01.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului