Horoscop Horoscop Berbec 29.11.2019

Intarzierile par sa stapaneasca ziua si nu ai cum sa le ocolesti. Te simti ca si cum ai petrece ziua prins intr-o usa rotativa, invartindu-te si neajungand nicaieri. Fa tot posibilul pentru a trece peste tot cu o parte din umorul tau. Ciocolata ajuta. Maine va fi mai bine!

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 09 – 15 decembrie 2019

Este o perioada in care cei din jurul tau par foarte greu de multumit. Oricat de mult le vei zambi sau oricat de amabil vei incerca sa fii, ei vor continua sa se planga. Persoana cea mai iubita poate fi de asemeni foarte critica. Cel mai important ar fi sa incercati sa fiti voi insiva, fara a face eforturi inutile, deoarece altii cu siguranta nu vor incerca sa isi ascunda defectele. Alinierea planetara va va provoca cu siguranta o anumita frustrare, un sentiment de inegalitate care este greu de gestionat. Incercati sa va asigurati un aport de vitamina C pentru a reusi sa va mentineti starea de spirit constanta.

Horoscop Berbec luna decembrie 2019

Nativii acestei zodii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

In loc sa iti directionezi toata energia spre exterior si sa domini conversatia cu ideile tale, ia in considerare ascultarea. Lasa-ti ideile sa curga dar fii receptiv la opinii si idei. O minunata expansiune mentala si emotionala apare atunci cand primesti in loc sa fii atat de preocupat de proiectare. Fii mai concentrat pe ceea ce se intampla pe dinauntru in loc sa fii atat de ingrijorat de evenimentele din exterior.

Horoscop Berbec 29.11.2019

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului