Horoscop Horoscop Berbec 30.04.2016

Proiectele care implica bani ar putea fi o piedica reala pentru tine azi. Va trebui sa le termini, desi ai prefera sa fii in alta parte. Ar putea parea un pic confuz. Daca ajungi mai devreme si reusesti sa te concentrezi, ar trebui sa le termini repede si apoi sa faci ceea ce vrei tu . Dupa o dimineata de munca intensa, obositoare, vei fi, probabil, gata pentru putin divertisment cum ar fi un film sau un eveniment sportiv.

Din aceiasi zodie berbec

Horoscop berbec zilnic

Horoscop saptamanal Berbec 17 -23 iunie 2019

Esti foarte sensibil la situația plină a pământului, deoarece el suferă o distrugere în multe locuri. Sprijina-ti propria pace interioară prin practica calmantă a meditației (o plimbare lungă poate fi și o meditație) sau un exercițiu blând.
Este cu siguranță clar că ai încredere în acțiunile tale! Nu vei simți frică sau îndoieli pe măsură ce progresezi spre obiectivele tale călătorind pe o mare calmă sub cerul clar. Această atmosferă nouă este probabil rezultatul angajamentului tau reînnoit. Răsplătește-te pentru realizările tale, dar ar trebui să aștepți pana spre sfarsitul saptamanii înainte de a lansa o sărbătoare totală.
Cu energia astrală din aceasta saptamana, ai șansa nu numai să-ți exprimi modul în care te simți în cuvinte, ci și modul în care te îmbraci . Dacă plănuiesti o plimbare, atunci ofera-ti ocazia de a merge undeva, care iti va umple inima și sufletul cu amintiri minunate.

Horoscop Berbec luna iunie 2019

Luna aceasta te vei concentra din ce în ce mai mult pe cele ce țin de familie și sentimentele pe care le cultivi cu grijă aici.

              Chiar din prima săptămână ți se deschid ușile comunicării cu ceilalți, la un nivel mult mai înalt decât te aștepți. Nu sta pe gânduri dacă o să vezi pe u ii că vin cu deschidere spre tine, e momentul să deschizi și tu ușile sufletului și toate vor merge nesperat de bine.

Tot luna asta, pe la jumatatea ei, o să reușești să depășești unele frustări din trecut. Chiar dacă ți se pare că a intrat în obișnuința ta, e bine să profiți de ocazie și să lași să treacă acest fenomen, doar după vei înțelege cum stau lucrurile de fapt.

În a treia săptămână te vei găsi la un moment delica, de răscruce. Atunci vei simți că ai nevoia unei perspective, care nu o vezi încă, dar totuși, ai la îndemână o altă alternative – fii deschis și poartă discuții sincere cu cei apropiați. Poți chiar să porți unele negocieri care să te ajute să obții ce ți-ai dorit.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa simti ca te apropii de un zid de caramida. Emotiile tale sunt putin cam inabutite si vei descoperi ca esti mai incapatanat decat de obicei. Exista o forta mare si benefica pe care o poti folosi astazi, atata timp cat iti pastrezi deschisa intuitia. Cu cat o cauti mai putin, cu atat mai probabil va veni la tine. Ceva te poate impulsiona sa actionezi.

Horoscop Berbec 30.04.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului