Horoscop Horoscop Berbec 31.10.2020

In aceasta zi vei avea de facut foarte multe reprosuri celorlalti. Ar fi mai bine sa spui tare si raspicat ce nu ti-a placut, dar sa ai grija sa nu ranesti sentimentele cuiva. Toti facem greseli si ii deranjam pe ceilalti, iar la un moment dat trebuie sa devenim toleranti. Lectia pe care tu trebuie sa o inveti in aceasta zi este, toleranta.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 14.06.2021

Ai putea sa ai putin in plus fata de ceea ce este nevoie pentru a fi puternic si a te opri pentru altii astazi. Daca observi ca un prieten sau un membru al familiei este agresat sau maltratat, este posibil sa te simti motivat pentru a interveni. Poti spune ce trebuie sa spui, dar mentinerea calmului tau ar putea fi cruciala. Daca tratezi situatia cu raceala poti sa difuzi situatia si sa creezi niste vibratii excelente in acest proces.

Horoscop de ieri

Nu prea accepti diferenta de opinie la membrii din familie, astfel ca ai tendinta sa ii contrazici crezand ca tu esti singurul care are dreptate. O gandire mai libera si ceva mai multa flexibilitate te-ar scuti de multe neintelegeri. Poate ca este momentul sa recunosti ca esti depasit de anumite situatii si sa ceri ajutorul prietenilor.

Horoscop Berbec 31.10.2020

berbec

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului