Horoscop Horoscop Berbec 7.03.2016

Ziua de azi este perfectă pentru relaxare, odihnă și inspirație. Totuși, firea ta activă și productivă te îndeamnă la lucruri mărețe. Vrei să începi săptămâna cum se cuvine, așa că rezolvi și câteva sarcini în advans.
Seara o vei dedica unei cărți bune, alături de un ceai fierbinte.

Horoscop saptamanal Berbec 24 februarie – 01 martie 2020

Ai putea experimenta o panica in ceea ce priveste banii dar ar trebui sa se rezolve spre sfarsitul saptamanii. Imaginatia ta ar putea sa te ajute in aceasta saptamana mai ales daca iti doresti sa scrii poezii sau povesti si vei avea succes pentru orice fel de compozitie artistica. Ai o placere mare de a imortaliza orice moment si esti tentat chiar sa inveti cativa pasi necesari unui fotograf amator. Vei avea cateva zile de discutii contradictorii dar o persoana intelegatoare te va ajuta sa depasesti aceste momente. Iti vei dori sa faci anumite schimbari in viata de cuplu dar ar fi cazul sa nu iei inca nici o decizie importanta pentruca astrele nu sunt tocmai alaturi de tine.

Horoscop Berbec luna februarie 2020

In aceasta luna, nu ar trebui sa iei nici o decizie majora in viata profesionala, deoarece este posibil sa te confrunti cu ascensiuni si caderi in viata. Drept urmare, linistea sufleteasca te va impiedica si acest factor te poate duce catre o cale gresita. Abtine-te de la calitatile negative, cum ar fi excesul de incredere si natura evaziva. In acelasi mod, pastreaza un control asupra buzunarului si evita sa cheltuiesti inutil in probleme inutile. Perioada de dupa 15 februarie 2020 pare oarecum promitatoare. Fiecare efort al tau va fi luat in considerare si vei iesi cu ca un suflet curajos. Vei fi increzator in sine si aceasta schimbare se va dovedi a fi foarte benefica, financiar. Fa cea mai buna incercare de a mentine relatii amiabile cu mama ta, in special pana la 15 februarie 2020.

Horoscop de ieri

Astazi vei fi preocupat sa te interesezi ca cei din jur sa te perceapa ca pe o persoana loiala, desi primul lucru pe care il faci dupa ce promiti ceva este sa uiti complet de ceea ce ai de facut. Ar fi bine incerci sa iti tii promisiunile daca nu vrei ca cei din jur sa isi piarda toata increderea in tine si sa te excluda din cercurile in care te-ai chinuit sa te integrezi. Ar fi timpul sa inveti sa asculti si parerile celorlalti.

Horoscop Berbec 7.03.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului