Horoscop Horoscop Capricorn 02.08.2021

Un prieten sau un partener de la distanta poate incepe sa joace un rol important in viata ta, mai ales daca cei mai apropiati par in prezent neprietenosi, duri si incapatanati. Tu esti mai tentat ca niciodata sa faci parte dintr-un proiect financiar sau o afacere. Dar aminteste-ti ca graba strica treaba.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Natura bizara a zilei te poate face sa te simti un pic uluit. Concentreza-te pe natura ta romantica si pe inima incredibil de ingrijitoare. Foloseste-ti abilitatile de vindecare instinctiva pentru a te ingriji de un prieten apropiat care are nevoie. Ziua de astazi este deosebit de buna pentru a te conecta cu ceilalti si pentru a iti impartasi in mod deschis sentimentele. Convinge-te de oamenii in care ai incredere.

Horoscop Capricorn 02.08.2021

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului