Horoscop Horoscop Capricorn 02.08.2023

Fii indraznet in actiunile tale astazi. Aceasta poate fi o directie dificila pentru tine la inceput, dar este cea mai eficienta modalitate de a ajunge acolo unde trebuie sa ajungi. Undele neasteptate de emotie te pot face sa mergi intr-o directie neconventionala. Acesta este un moment important pentru a te ridica si a te misca ca raspuns la aceste emotii puternice.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Achizitiile pentru casa ta ar putea fi unul dintre proiectele tale astazi. Simtul tau estetic este foarte inalt in acest moment si bunul tau gust la varf. Probabil ca vei fi mai atras de neobisnuit si neconventional decat de obicei. Vizitatori neasteptati, dar bineveniti, ar putea veni la usa ta si ar putea rezulta niste conversatii fascinante. S-ar putea chiar sa gazduiesti un eveniment improvizat.

Horoscop Capricorn 02.08.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului