Horoscop Horoscop Capricorn 02.10.2016

Esti singur? Daca da, astazi vei avea ocazia sa te indragostesti la prima vedere. Este posibil sa fi fost frustat in ultima vreme de persoanele indisponibile, dar astazi vei putea intalni pe cineva care va fi perfect pentru tine. In cazul in care esti implicat intr-o relatie te poti astepta la o zi plina de romantism intre tine si partenerul de viata.

Horoscop saptamanal Capricorn 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta esti pe drumul cel bun! Lucrezi foarte eficient si rezultatete se vad. Experimentezi foarte multa bucurie si sens la locul de munca si pare ca este pe primul loc pentru tine. Spre sfarsitul saptamanii veti realiza ca nevoile personale au fost neglijate din cauza muncii. Deoarece dragostea nu a mai are loc in viata ta in cursul saptamanii in weekend va trebui sa te revansezi. Pentru a nu ramane fara energie de munca pe viitor, veti incerca sa va reincarcati bateriile alaturi de cineva drag. Veti petrece un weekend plin de ganduri revigorante si momente ludice.

Horoscop Capricorn luna septembrie 2019

O nouă oportunitate profesională interesantă vine pe măsură ce Venus se întâlnește cu Marte – creativitatea curge și ești deosebit de popular! Apar o mulțime de știri despre cariera și reputația ta, iar acesta este un moment interesant pentru a organiza întâlniri sau a te poziționa în fața publicului. Ești sigur că îi vei surprinde pe toți cu talentele și ideile tale strălucitoare. Acesta este un moment minunat pentru a întâlni oameni noi și pentru a vă reconecta cu cineva care v-a fost în minte. Mesajele dulci sunt trimise înainte și înapoi. Va apare un impuls în comunicarea dintre tine și partenerii tai și au loc schimbări la domiciliu. Dacă te-ai gândit să te muți sau să renovezi, o schimbare va sosi acum. Surprizele sunt sigure că vor apărea în viața personală sau în familie. Venus, Marte și Soarele iti aduc oportunități minunate de a crea schimbări tangibile acasă și în viața personală.

Horoscop de ieri

Prea mult stres din cauza suprasolicitarii te-ar putea face sa ai astazi nervii pe margine. Cand cineva face o remarca, s-ar putea sa o vezi ca pe o insulta. Nu te infoca atat de tare incat iti imaginezi tradatori in spatele fiecarei usi. Lucreaza singur daca poti si fa o plimbare pentru a-ti limpezi gandurile. Acest lucru te va pune intr-un cadru mai bun al mintii si intr-un spatiu mai relaxat.

Horoscop Capricorn 02.10.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului