Horoscop Horoscop Capricorn 04.10.2020

Astazi ai foarte mult de lucru, ceea ce te va face sa fii foarte agitat. Incearca sa te linistesti si sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut astfel incat sa poti lucra linistit. Exista posebilitatea ca in decursul acestei zile sa fii invitat la o petrecere la o cunostinta de familie. Ai grija sa nu faci exces de bautura.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Diplomatia ar trebui sa devina partenerul tau fidel. Nu uita sa fii amabil, exact, plin de compasiune, de tact si de bun gust. Vei obtine si realiza multe urmand aceste sfaturi. Pozitia partenerului tau va fi in mod clar mai puternica si mai solida decat a ta. Pentru a obtine ceea ce vrei, va trebui sa recurgi la unele trucuri.

Horoscop Capricorn 04.10.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului