Horoscop Horoscop Capricorn 04.11.2019

Astazi s-ar putea sa crezi ca arati groaznic si poate doresti sa iesi si sa iti schimbi intregul aspect. Cumpara-ti cateva haine noi si mergi la un antrenament. Chiar daca probabil arati destul de bine, aceste activitati te fac sa te simti bine si iti va creste increderea in sine. Imaginea ta de sine este proportionala cu starea ta sufleteasca.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta este una incarcata de emotii si este posibil ca la un momet dat sa te simti destul de instabil. Aceste emotii pot fi date de o veche iubire sau chiar de cea din prezent. Dar fii linistit, ca asta te va determina sa iti faci ordine in prioritatile tale. Vei primi o veste neasteptata sau vei fi invitat la un eveniment important legat de o calatorie. Spre sfarsitul saptamanii o problema din trecut se va rezolva in mod neasteptat.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Ceva poate tulbura un membru al familiei, iar aceasta persoana nu pare inclinata sa vorbeasca despre asta. Se pare ca intuitia ta este blocata temporar, deci nu iti poti da seama ce se intampla cu tine. Intelege ca esti acolo doar daca este nevoie si apoi permite-i acestei persoane sa mearga pe propria cale. Nu lasa aceasta situatie sa te determine sa te indoiesti de nevoia lor si de respectul fata de tine.

Horoscop Capricorn 04.11.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului