Horoscop Horoscop Capricorn 05.01.2020

Astazi te vei trezi probabil, privind in jurul mediului de acasa si iti vei da seama ca exista mult loc pentru imbunatatiri. Din fericire, esti doar persoana care ocupa locul de munca! Esti creativ si ai un talent extraordinar. Intrucat este probabil ca vei avea cativa vizitatori in aceasta seara, de ce sa nu iti petreci ziua rasfatandu-te acasa.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 13 – 19 ianuarie 2020

Te încântă ideea unor colaborări de lungă durată, dar din păcate relațiile de colaborare și clauzele contractuale te pot băga în tot felul de complicații. Înainte de a semna orice acte, citește cu mare atenție tot ce este scris pe foi și cel mai important ocupă-te de calcule. Se prea poate ca potențialii colaboratori să încerce a te vrăji cu promisiuni pentru a te face să uiți de investițiile pe care trebuie să le faci.
Jocul astrelor te face să te îndoiești de tot ce credeai că este sigur în viața sentimentală. Ai senzația că partenerul nu îți mai arată al fel de multă afecțiune și nici comunicarea dintre voi nu mai este la fel de deschisă.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Oportunitatea de a face o schimbare in viata ta, schimbare pe care s-ar putea sa o contemplezi de mult timp, s-ar putea manifesta in sfarsit astazi. Aceasta ar putea fi o mutare intr-un cartier nou, o intoarcere la scoala pentru un grad avansat, o profesie cu totul noua sau toate cele de mai sus. Oricare ar fi, asteapta-te sa petreci ziua discutand despre acesta cu prietenii si familia.

Horoscop Capricorn 05.01.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului