Horoscop Horoscop Capricorn 06.06.2016

Esti interesat sa te implici in dezvoltarea comunitatii tale dar esti ingrijorat de faptul ca iti poate ocupa o mare parte din timp.
Nu iti fa griji, implicarea ta nu iti va consuma tot timpul, trebuie doar sa fii sincer cu tine si sa stii ce vrei din aceasta experienta si in nici un caz nu te implica doar pentru ca te face sa arati bine.
Nu are rost sa te implici decat daca vrei sa ajuti pe ceilalti si nu doar pe tine.

Horoscop săptămânal Capricorn 15 – 21 aprilie 2019

              Se pare că efortul tău de a aduce unele schimbări în stilul de viață sau chiar legate de servici, vor începe să dea roade. E mai plăcut să știi că ești pe drumul cel bun decât să cauți încontinuare variante de abordat. Vor apărea și acele confirmări de care încă mai simți că ai nevoie.

              Ești însă foarte aproape de unele discuții nu tocmai plăcute cu membrii familiei. Asta se datorează, în primul rând, dorinței tale de a coordona și de a avea sub control totul. Nu este cea mai fericită variant de urmat, pentru că pot și ceilalți să decidă correct, nu doar consultându-te pe tine. Trebuie să eviți astfel de momente, și o poți face cu siguranță și randaent maxim, doar prin aducerea în discuție, cu un ton calm și relaxa, a problemelor spinoase din preajma voastră.

Acum este destul de facil pentru tine să descoperi acele obstacole interioare pe care nu le știai sau nu le considerai ca atare până acum. Ai nevoie de un sprijin în acest sens, și e ușor să îl obții dacă te adresezi unui specialist.

Horoscop Capricorn luna aprilie

              Ai în față o provocare destul de antrenantă. Tu ești cel care trebuie să învețe să discearnă unele înțelesuri mai profunde ale unei conjuncturi complicate. Dacă va fi un succes, va depinde doar de capacitatea ta de a pătrunde în detaliile problemei.

La inceputul acestei luni te găsim în jurul casei trebăluind sau deschizând un proiect de redecorare si înnoire a casei. Ești deja destul de prins cu munca de zi cu zi, dar ai și dorința de a pune lucrurile în bună ordine odată cu instalarea primăverii. Pe plan afectiv se pare că proiectezi un nou film, in care detalii din trecut apar în alte tonuri, de data asta mult mai optimiste. Cu puțină râvnă o să pui pansamnetul perfect vindecător peste rănile ce se intind în timp până în copilărie.

Te așteptă însă o noutate, cel mai probabil legată de partea profesională a vieți tale. Se pare că e chiar o schimbare însemnată în viața ta și care te poate aduce într-o sferă avansată a expertizei tale. Toți cei din jurul tău vor vedea realizările și împlinirile pe care le ai și vor realiza că nu ai pierdut timpul degeaba. Dacă cei din preajma ta o văd, cu atât mai mult ar trebui și tu să te bucuri.

Spre finalul lunii o să ai nevoie de un pic de odihnă, chiar o meriți.

Horoscop de ieri

Ar putea fi nevoie de o asigurare astazi. Problemele cu prietenii sau cu un partener romantic te pot face sa te simti nemultumit, nesigur si blocat emotional. Este posibil ca situatia sa fie mai grava decat cred altii. Poate ca o neintelegere a provocat o anumita dilema. Acorda-ti timp pentru a ajunge la cei care te preocupa si pentru a obtine o anumita siguranta.

Horoscop Capricorn 06.06.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului