Horoscop Horoscop Capricorn 06.10.2020

Intalnirea cu un vechi prieten te va ajuta sa iti aduci aminte de unele clipe pe care le-ai uitat. Invita-l la o cafea si propune-i sa stea cateva zile la tine astfel incat sa puteti depana linistiti amintiri. Partenerul de viata va fi incantat sa iti cunoasca prietenii dar va fi putin deranjat ca nu l-ai informat de planurile pe care le ai. Incearca sa discuti cu el fara a stanjeni pe cineva.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Impresiile anterioare pe care poate nici nu le stii ti-ar putea imbunati capacitatea de a face fata problemelor practice astazi. S-ar putea sa trebuiasca sa te ocupi de unele acte cu privire la o solutie de un anumit fel. Gandurile si sentimentele celor mai apropiati sunt mai evidente decat de obicei. Poti sa iti adaptezi comportamentul fata de ei in consecinta. Petrece o seara linistita, alaturi de cei dragi. Nici nu va trebui sa vorbesti.

Horoscop Capricorn 06.10.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului