Horoscop Horoscop Capricorn 07.10.2019

Ar fi bine ca in aceasta zi sa nu exagerezi in ceea ce faci din prea mult entuziasm. In loc sa incerci sa-ti finalizezi activitatile de serviciu in timpul liber, ar trebui sa incepi sa inveti sa delegi unele sarcini pentru a te proteja cat de cat. In cazul in care vei opta pentru o noua abordare directa a problemelor cu care de confrunti, vei observa ca le poti rezolva cu usurinta.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Desi situatia ta financiara pare sa fie in crestere, s-ar putea sa te simti totusi pesimist si indiferent in privinta banilor si a vietii in general. S-ar putea sa doresti sa iti calmezi nemultumirea cheltuind si consumand excesiv mancarea sau bautura sau ambele. Nu lasa acest sentiment sa-ti pare a fi ceva bun. Intalneste-te cu cativa prieteni daca este posibil si distreaza-te. Rasfata-te cu un mic lucru, fara a trece peste varf!

Horoscop Capricorn 07.10.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului