Horoscop Horoscop Capricorn 09.01.2022

Este timpul sa te folosesti de acea resursa interioara despre care ai stiut dintotdeauna ca exista. Capacitatea ta de a te vindeca este extraordinara si nu are rost sa o mai negi. Mintea ta este ca un burete, insetata de a absorbi orice cunoastere sau practica noua despre artele vindecarii. Foloseste-ti puterea cu scop.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Ai putea gasi atmosfera de astazi putin apasatoare. A sosit timpul sa te ocupi de unele dintre intrebarile importante pe care poate le eviti de ceva timp. Ar putea fi deosebit de important sa arunci o privire asupra vietii tale de acasa si sa vezi ce poti face sa schimbi atmosfera negativa care pare sa fi intrat in viata ta in ultimele saptamani. Compromisul poate fi un lucru bun, dar nu in detrimentul valorilor si credintelor tale.

Horoscop Capricorn 09.01.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului