Horoscop Horoscop Capricorn 10.10.2019

Cunoasterea unei naturi specializate ar putea intra astazi in posesia ta. La un moment dat ai putea fi in centrul atentiei. Toata lumea, inclusiv cei cu influenta in cariera ta, vor sa stie ce se intampla. Iti vei spune povestea si toata lumea va fi fascinata, atarnand la fiecare cuvant, asteptand raspunsuri fara sa stii macar intrebarile.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Stirile deranjante pe care le primesti de departe, poate prin telefon sau e-mail, te-ar putea trimite intr-un moment emotional. Exista o aura de incertitudine cu privire la ceea ce auzi si s-ar putea sa nu aiba sens. Inainte de a transmite stirile sau panica, asigura-te ca stii toate faptele. Avand in vedere acest lucru, meriti o seara distractiva.

Horoscop Capricorn 10.10.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului