Horoscop Horoscop Capricorn 11.09.2020

Se pare ca ai iscusinta de a vedea dincolo de aparente si de a citi printre randuri, capacitate pe care o pui in slujba celor dragi. Asa reusesti sa iti faci o idee despre adevaratele riscuri ale unei afaceri. Simti nevoia sa iti avertizezi si prietenii cu privire la riscuri si speri sa fie suficient de intelepti incat sa te asculte.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Vei fi tentat sa cauti orice modalitate de a iti imbunatati veniturile. Ar fi indicat sa ai grija la ce decizii vei lua deoarece risti sa iesi in pierdere. Astazi esti dispus sa iti asumi anumite riscuri pentru a iti duce la bun sfarsit anumite planuri. Incearca sa fii prudent in ceea ce faci.

Horoscop Capricorn 11.09.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului