Horoscop Horoscop Capricorn 12.02.2017

Vei fi tentat sa cheltuiesti o suma importanta de bani pe cateva lucruri fara valoare. Acest lucru te va face sa ai parte de o discutie mai aprinsa cu anumite persoane din jurul tau din cauza unor mici neintelegeri. Ar fi bine sa incerci sa te odihnesti pentru a evita unele probleme de sanatate.

Horoscop săptămânal Capricorn 18 februarie – 24 februarie 2019

O vizită pe care nu o așteptai s-ar putea să provoace puțin haos la început de săptămână. Poate fi o persoană pe care chiar nu te așteptai să o vezi și despre care ai păreri diferite și care îți va produce puțină confuzie. Cu toate acestea, vizita asta e un prilej bun de comunicare și conversație, situații care pot pune lumină peste unele lucruri lăsate în umbră din trecut.

Pe de altă parte, ai putea să ai parte de o mare ușurare pentru că unele responsabilități care atârnau greu pe umerii tăi se vor duce spre altă persoană. E șansa ta să mai scapi de presinea permanentă de pe tine și să te bucuri de un pic de libertate.

Ești din ce în ce mai concentrat pe activități de recreere și poate chiar de aventură în natură. Deși în ultima perioadă nu ai fost prea activ în relația sentimentală, poate ar fi timpul să te orientezi și spre cel de lângă tine, chiar ai putea să încerci o excursie romantică alături de cel pe care îl iubesti, va fi plăcut.

Horoscop Capricorn luna februarie

Ai dori mai mult de la cel de lângă tine, și chiar faci masurători temporale ale intervalelor de timp are se scurg între momentele de tandrețe și iubire pasională dintre voi si te ingrijorezi că acestea devin tot mai lungi. Nu e cazul să îți faci griji sau să te găndești că nu mai ocupi același loc în inima celuilalt, deși poate factorii externi te îndeamnă să crezi asta. Ai răbdare! Tu știi să fii răbdător și să aloci timp pentru toate, trebuie doar să mai implici din răbdare și în dragoste. Dacă vei gândi pozitiv vei descoperi că nu există nici un impas pe care să nu poți să îl depășești, chiar și atunci când la mijloc sunt sentimentele tale.

Ca de obicei, la serviciu luna asta e foarte încărcată, oameni noi, idei noi, evenimente noi, toate vin să îți umple complet agenda. Trebuie să ai grijă la timp și să îl gestionezi meticulos c să poți să rămâi eficient și productiv.

Persoanele pe care le vei întâlni luna aceasta sunt foarte diferite, la fel și problemele lor, motiv pentru care concentrarea nu trebuie să îți lipsească și fii atent, una din întâlniri îți poate aduce niște idei geniale.

Horoscop de ieri

O scrisoare sau un apel telefonic ti-ar putea aduce noi informatii legate de bani care nu te bucura. Prima ta reactie poate fi sa dai vina pe tine sau pe altcineva, dar circumstantele sunt, probabil, dincolo de controlul oricui. Sunt sanse bune daca pot fi setate corect. Inainte ca cineva sa fie prea suparat, cel mai bine este sa investighezi si sa afli ce trebuie facut. Ar putea fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

Horoscop Capricorn 12.02.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului